asellmom Allah razı olsun çok saolun. Kaşıntım tüm vücudumda elimi nereye atsam geçmeyen bir kaşıntı. 1 saat deli gibi kaşınıp 2 saat geçiyordu mesala. Sonra bi anda yine. Özellikle gece uyutmuyordu el içi ve ayak altlarım. Yani avuç içlerimi dişlerimle ısırıyordum. Yeterki acısın kaşınmasın diye. Ayaklarımın altını çatal gazoz kapağı sivri ne varsa onla kaşıyordum artık tırnaklarımla kaşımak yetmiyordu. Benim doktr ama normal dedi geçiçtirdi. Koyu idrar iştahsızlık herşey vardı. Gebelik kolestazını bir inceleyin belirtilerinize bakın. Safra kesesi asitlerimiz yükseliyormuş. Ama dk bana bunun bile tahlilini yapmadı. Doğumdan sonra geçecek bu kadar kaşıma dedi düşünebiliyormusunuz. sanki kaşınmasa ben neden kaşıyım deli gibi afedersniz uyuz köpek gibiydim aynı. Mutlaka aç karnınıza gidin tahlillerinizi isteyin. Aç karnınıza olmanız gerekiyor. Doktorunuzada gebelik kolestazından şüpheleniyorum diyin. Haftanız çok ileri doğumunuz inşallah sağ salim olsun. Artık beklemeyin çoğu doktr 39 u geçirmiyor risk diye. Suniyle başlatıyor doğumu. Başıma gelene kadar inanmazdım güvenmezdim ama başıma geldi ben 40+4 de kavuşamadım düşünün. Her geçen gün bir riskmiş. Rabbim kucağınızı doldursun