Denizpyraz evet gerçekten işte bunu bakın başından kaşıntılı hamilelik geçen anneler bile biliyor. Risklerini vslerini. Bu nasıl doktor da bilmiyor. Kaşıntı yaşayan herkesi böyle Allaha emanet doğarsa sağ doğmazsa ölü. Merak ediyorum kaç bebek can verdi onun kontrolündeyken. İnşallah hakem heyeti onuda araştırma gereği duyar ve meslekten men edilir. Bana bunun ilacı yok dedi biliyormusunuz. Bana alerji hapıyla kremi verdi. Bir tüp krem heryerim kaşınıuor nereme sürebilirim. Sürdüğüm zaman yağlı bi krem daha çok kaşındırmıştı. Çünkü bazı şeyler dokunduğunda tüy gibi şeyler çok kaşındırıyordu. Ben kıyafet giymiyordum üstüme dokunmasın bişeyde huylanmayayım diye. Bakın ilacı varmış değerleri düşürüyormuş bende sonradan gördüm, ama doktoe bunu bile bilmiyor. Doğum olunca geçecek geçmezse bi iğne yapacaz diyor. Arkadşaımda aynı dktro gitmişti onun 38 de kendiliğinden sancısı geldi doğum yaptı geçmemş kaşıntıları ve iğne yapmış öyle geçmiş. Yani ben anlamıyorum nasıl hekimlik bilgisi var. Bilimden ilimden herşeyden uzak. Bi insan delirircesine kaşınırda normal denilebilirmi ? Normal olarak değerlendirilir mi ?