BBusra95 Başaran Klinik Mustafa Başarana gidiyorum. İnanılmaz bir doktor. Bugün yanından çıktım. Mm heryerini ölçüyor yarım saatden önce odasndan çıkarmaz. Ama tabi bu ilk 2 aydan sonra. Çünkü ilk 2.5 ay ölçecek muayene edecek pek bişey olmuyor. Bugün çıktım muayenesinden ondaki cihaz perinatolog ultrasonu. 3 boyutlu. Heryerde bu ultrasondan yok. Ayrıntılı ultrasonu normalde hastası değilseniz riskli gebelik için gelmişseniz 600-800 arası herhalde. Ama kendi takipli hastanız olduğu için ücretsiz. Muayeneside 350 herhalde eşim veriyor ben tam bilmiyorum. Meram yeni yolda yeri. Birde kardeşi ahmet başaran var oda mükemmel doktor ikiz kardeşler zaten. İnşallah rabbim yanıltmaz beni önce Allahım sonrada doktorumun yardımıyla alırım kucağıma 🤲🏻🤲🏻 Ama verdiğimiz para sonuna kadar hak ediyorlar. Eşim bugün kontrol muayenemizdi ücret ödemedik şaşırdı nasıl para kazanıyorlar ki niye ödemedik falan dedi. İnşallah iyi ve bilgili bilinçli bir doktorla yolunuza devam edersiniz. Ben benim yaşadıklarmı hiç bir anne yaşamasın dilerim. Ben dayandım kimse dayanmak zorunda kalmasın böyle bir acıya :(