Bihteryc Ben normal bekliyordum ama 38+2 deyiz kanala girmemiş sezeryan olacak sanırım… sizlerde korku yok mu??? Hemen toparlanabilecek miyim sütüm geldcek mi gibi gibi.. sezeryan olanlar epidural mi tercih edeceksiniz genel anestezi mi
Smyrayldrm Bihteryc bende korku var heycan var hepsı bır arada karkarsıık valh ben onları dusnmedım ıkı oglumda da belden asagısı uyusmustu ınslh herseyo yolda gder bugunde hemsıre sut emzıre dersı verdı ınslh herseyı ıyı olur saglıkla nasıp etsın ınslh 😍 cnm
Smyrayldrm Barlas_mom normal mi dusnuyr acaba cnm Ayn ıstege baglı oldugunda erkenede verebilir cnm benım arkdsım oyle yaptı erkene ıstedı yanı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰
Barlas_mom Smyrayldrm Ben isteğe bağlı olucam sezeryan bu zamana kadar çünkü sağlık durumundan bebeğin durumundan hep öyle konuştuk normal doğum fikrine alışamıyorum şimdide 🤷🏻♀️ İnşallah gün verir bana da yarın gün saymak istiyorum 🙏🏼
Smyrayldrm Feyzaveannesi 🤭😉ozmn sag saglım kucagına almayı nasip etsin cnm 🥰 saglıkla buyusun ınslh 😍
Smyrayldrm Barlas_mom ozmn cnm saglıkla sag saglım kucagına almayı nasip etsin cnm hepımıze ınslhh 🥰 verır ozmn yarın sana da gun beklıyrm haberlerini ınslh
Smyrayldrm Mrzsry_47 36 haftalık tan sonra verıyr cnm cnkı benımkıde oyle oldu saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm hepımıze ınslhh 🥰
Smyrayldrm EdaEge ben tulum yaptrdım ısmılı eymen olmasını cok ıstıyrdm eymen koyduk cnm herseyı sindire adı yazıyo artk saglıkla nasıp etsın ınslh 😍
EdaEge Smyrayldrm bende ömer dusunuyordum ama her yerde cok fazla ömerle karşılaşınca vazgectim. Gökay görkem çagan gibi isimler var aklımda ama tam icime sinen olmadı. Ilk oglumun adı mert ege ona yakın biseyde bulamadım.
Ozlem2206 Smyrayldrm aksi bi durum olmazsa normal doğum olucak inşallah 23 mart 40.haftam oluyor o vakte kadar bekleriz dedi doktorum 😊 şuan 38 haftalığım beklemedeyiz☺️
Smyrayldrm Ozlem2206 nasıl ıstıyrsan onu nasıp etsın cnm saglıkla ınslhh 🥰 dualarına bızde kat cnm benım ❤️
Ozlem2206 Smyrayldrm hiçbirşeyi tek istemiyorum her zaman tüm hamişler bebek isteyenler duamdadır doğum anındada inşallah edeceğim rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun🥰
Pptya Smyrayldrm şuan okuyunca aklıma geldi bizede yarın gün verecek Dr muz anestezi Dr u ile de gorusturucem dedi acaba aç mı gitmem gerekiyor hiç sormadım 🤦🏼♀️
EdaEge Pptya gun vermeden ac gitmenize gerek yok. Doktor ameliyat olacaginiz gunu soyleyip ac susuz gelin diye belirtiyor.
Smyrayldrm Pptya valh cnm ben ac gıttıp kalvaltı falan etmedim banada kan alacagım ddı sende oyle yap her ihtimale karsı ac gıt snra hemn ye saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰 ınslhh hepımıze
Pptya EdaEge yarın gün verilecek anestezi Dr u ile gorusturucem dedi tahlil vs yapilacak aç mı yapiliyor tahliller