gulfemsvnc BesteKc 35+5im ben canım, 28 Martta 38+3’ken doğum gerçekleşecek doktor öyle uygun gördü. her hafta kontrolümüz var o güne kadar tabii insallah gününde gelir bir sürpriz yapmaz güneş🥺
dnzcnrb kızlar muz ceviz kaşar peyniri bebe bisküvisi ve süt ile 575 gr aldık biz 9 günde sizede fikir olsun
Gmz_6334 Suzan-mustafa55 benimde 12 Mart:) allahım hepimize sağlıklı huzurlu ve hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Smyrayldrm Barlas_mom yokk cnm 3.sezeryan olacak ınslhh 2 ogluö var 3.oglum olacak saglıkla nasıp etsın ınslh 😍
Barlas_mom Smyrayldrm Hee o yüzden daha erken haftaya vermiş doktor. Bana kesin 20 sinden çok sonraya verir ilk gebelikte 39 a yakın veriyorlarmış sanırım öyle duymuştum 🤷🏻♀️
Smyrayldrm Mrzsry_47 normalde 36 haftalık olduk ama 36+5 haftalık ddı Doktorum cnm 3. Gebelıgım ondan sezeryan olacak 🙏
Smyrayldrm dnzcnrb valh cnm doktorum dedi o gun nobetcı yım ddı ogun alalım ddı yanı doktorum cok ıyı bırı ilgilenmesi herseyı cok ıyı Allah razı olsjn kendısınden saglıkla dogmayo nasıp etsın ınslh
Mrzsry_47 Smyrayldrm bizde 35+4 olduk ve 3.sezaryan olacak ama daha gün vermedi doktorum iki hafta önde gidiyor bakalım ne zaman verecek
Brfant22 Smyrayldrm bizim de 22 mart kısmetse, yavaş yavaş heyecan basıyor 🥰 hayırlısıyla kucağımıza alalım sağlıkla inşallah 🙏
Smyrayldrm Barlas_mom normal mi dusnuyr acaba cnm Ayn ıstege baglı oldugunda erkenede verebilir cnm benım arkdsım oyle yaptı erkene ıstedı yanı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰
Sedasay Bizde 34+2deyiz 23 nisana verdi tarihimizi tam 40. Haftamız oluyor sizce çok geç değil mi kızlar
Ece2834 Sifakoc282 35 hafta mı gün veriyor ben de 33 hafta yine gitcem nisan 1 de benim tam belli değil sezaryan derse gün verir mi 33 hafta da
Feyzaveannesi Smyrayldrm 38+0 olduk. Doktorum normalde 39+1 de alacaktı ama yarın kontrolde daha erken bir tarihte alalım diyecem. Mesela cuma 😂 yani 38+2 de. Bakalım doktorum ne diyecek
Smyrayldrm Feyzaveannesi 🤭😉ozmn sag saglım kucagına almayı nasip etsin cnm 🥰 saglıkla buyusun ınslh 😍
Smyrayldrm Mrzsry_47 36 haftalık tan sonra verıyr cnm cnkı benımkıde oyle oldu saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm hepımıze ınslhh 🥰
Smyrayldrm EdaEge ben tulum yaptrdım ısmılı eymen olmasını cok ıstıyrdm eymen koyduk cnm herseyı sindire adı yazıyo artk saglıkla nasıp etsın ınslh 😍