Pptya EdaEge yarın gün verilecek anestezi Dr u ile gorusturucem dedi tahlil vs yapilacak aç mı yapiliyor tahliller
EdaEge Pptya tahliller ac yapılıyor. Ama bana oncesinden tahlil icin gel demediler. Bugun gun verdi ameliyat saati 11.30. 8 de ac susuz gel tahliller yapilacak dendi.
EdaEge Smyrayldrm bende ömer dusunuyordum ama her yerde cok fazla ömerle karşılaşınca vazgectim. Gökay görkem çagan gibi isimler var aklımda ama tam icime sinen olmadı. Ilk oglumun adı mert ege ona yakın biseyde bulamadım.
Smyrayldrm EdaEge benımde bırımcı oglumun adı Çınar Mehmet 2. Oglumun adı Hamza 3.oglumda Eymen koyacağız ınslh cnm ben uyumuna bakmadım 🤭😉
Pptya EdaEge ben en iyisi sabah erken arayıp sorayım yolum uzun birde nst ye de aç girilmiyor sanırım 🤦🏼♀️
EdaEge Pptya bugun ac bi sekilde nstye de girdim 😂 bir kisminda bebek uyumus sanirim. Oyle dediler yani ama baska bir sikinti olmadı doktor yeterli buldu.
Smyrayldrm Suzan-mustafa55 yok cnm ıyı bebegının kilosu yanı kilo almasınj ıstıyrsan daha bunlar ıyı gelıyo ondan soledım fıkır olsun dıe benımde 3100 gr ynı
Smyrayldrm Pptya valh cnm ben ac gıttıp kalvaltı falan etmedim banada kan alacagım ddı sende oyle yap her ihtimale karsı ac gıt snra hemn ye saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰 ınslhh hepımıze
Pptya Smyrayldrm aç geldim iyiki de aç gelmişim kan vs verdim biseyler yiyip nst ye bağlandım hatta şuan bağlıyım🙈 15 dk da 3 sancı çıktı bakalm ne dicek Dr🙈😍
Smyrayldrm Pptya yaa ben nts yede ac gırdım cnm ama bende sancı cıkmadı ıyı ddı Doktorum hadi bakalım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰 haberini beklıyrm 👍🏻