Shitlem Bende bugün kontrole gittim 38+1 .gün verdi pazartesiye .Heyecan korku çok karışık duygular Allah hepimizin yardımcısı olsun🧿🌸🌸
seherbyrktr 11 mart cuma günü bende civcivlerime kavusucam 33+6 günlük oluyoruz daha fazla beklemedikleri için sancilarim başladı az kaldı kavuşmamıza🐣🐣
Smyrayldrm Barlas_mom normalde 36 haftalık olduk bugun ama 36+5 haftalık ddı Doktorum 🥰sız kac haftalık sın
Smyrayldrm Lulikli saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm 🥰 dualarına bızde kat sag saglım cıkarsın iz beebısnle masalhh 🧿 💜
Lulikli Smyrayldrm sağol canım inşallah allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💙💐
Barlas_mom Smyrayldrm Bende yarın 36+3 olucam muayenem var bana da gün verir belki yaa 😅🙏🏼🙈 o yüzden sordum canım darısı bana inşallah 🥰
Smyrayldrm Suzan-mustafa55 aynn cnm muz kılo aldırıo sızde yiyin bıde soda ıcın bunlar ıyı geliyormuş 👍🏻🤲
Smyrayldrm Barlas_mom ınlsh cnm verırı. Cnkı hesaplıyo banada nobetcı gununde verdi doktorum dewlet hastanesınde Allah razı olsun cok ıyı ılgılnıyo bugun ılk defa nts grdım cok sukur bsy cıkmadı 👍🏻🤭🤲
Merhayldrm Benim de 11 Mart’ta doğumum inşallah ♥️ korku heyecan hepsi karışık 🤣 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
gulfemsvnc BesteKc 35+5im ben canım, 28 Martta 38+3’ken doğum gerçekleşecek doktor öyle uygun gördü. her hafta kontrolümüz var o güne kadar tabii insallah gününde gelir bir sürpriz yapmaz güneş🥺
As122442 Bende 34+5 im. İlk doğum olacak aşırı bi karmaşık duygular içindeyim.. doktor Sezeryan olursa 39. Haftada alırız diyor bakalım inşallah sağlıkla gelir yavrularımız🙏🏻
Smyrayldrm Barlas_mom yokk cnm 3.sezeryan olacak ınslhh 2 ogluö var 3.oglum olacak saglıkla nasıp etsın ınslh 😍
Smyrayldrm dnzcnrb valh cnm doktorum dedi o gun nobetcı yım ddı ogun alalım ddı yanı doktorum cok ıyı bırı ilgilenmesi herseyı cok ıyı Allah razı olsjn kendısınden saglıkla dogmayo nasıp etsın ınslh