Arya22 Smyrayldrm Geçen hafta gittiğimde 3200 dü benimde bu hafta kaç oldu bilmiyorum cuma öğrenicez:) nst iki kez girdim iyi çıktı maşallah diyelim bebişlere🧿
Smyrayldrm Arya22 masalhh cnm 🥰 allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰 🤲yerleri daralıyor artk acıtıyor canımızı
Smyrayldrm Suzan-mustafa55 bugun gıttım cnm 3100 gr ddı ıyı ddı haftaya kadar kilo alır gene sızınkı kac kilo
Nazlimom gulfemsvnc bende 35+2 yim yarın kontrolüm var sezeryan istyorum doktor 38. Haftada aliriz dedi ama tam tarih belli değil henüz inşallah yarın konuşuruz😅
Smyrayldrm grbt55 sagol cnm bnım sende ınslh saglıkla alırsın valh 38 ş haftalık olduktan snra veriyorlar dıe bılıyrm
gulfemsvnc Nazlimom Çok heyecanlı değil mi ya🥲 Sağlıkla kavuşalım hepimiz insallah günü belli olursa bize de haber verin dualarımdasınız💖🙏🏻
Sifakoc282 bizde 35 haftalığız ikizlerimle cuma günü gün verecek doktorum sağlıkla hayırla gelsinler inşallah
Ece2834 Sifakoc282 35 hafta mı gün veriyor ben de 33 hafta yine gitcem nisan 1 de benim tam belli değil sezaryan derse gün verir mi 33 hafta da
Pptya Smyrayldrm şuan okuyunca aklıma geldi bizede yarın gün verecek Dr muz anestezi Dr u ile de gorusturucem dedi acaba aç mı gitmem gerekiyor hiç sormadım 🤦🏼♀️
Lulikli Smyrayldrm yarın giriyorum allahın izniyle bu saatte her şey çoktaan bitmiş olucak 🥲 allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻💐
Smyrayldrm Lulikli saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm 🥰 dualarına bızde kat sag saglım cıkarsın iz beebısnle masalhh 🧿 💜