Smyrayldrm Iyı aksmalar kızlar mart annelerı bızım sezeryan gunumuz bellı oldu saglıkla nasıp etsın ınslh 😍 20 mart ınslhh yanımda olacak kucagımda olacak EYMENIM 🥰 saglıkla gel annem 🤲sızın gunler bellı kızlar nasıl gecıyo gunlerınız
gulfemsvnc Smyrayldrm Ayy benimde 28 Mart🥲 içim titriyo resmen heyecandan🥳 sağlıkla sıhhatle insallah tek duam bu hepimiz için
Happybsrn Smyrayldrm bizim de aksilik olmazsa 23_30 arası dedi doktor ben 24n sececem inşallah sağlıkla gelsinler 🙏
Smyrayldrm gulfemsvnc heycan bende var cnm korku var 🥰 doktorum Allah razı olsjn cok kibar cok ıyı ılgılnıyo ınslh sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin cnm normalde bende 28 dıe bekliyordum ama 20 mart verdı cok az kaldı ya
Suzan-mustafa55 Evet bizimde 12mart gün sayıyoruz korku sıfır heycan dorukta süper bir doktorum var çok ilgili motive o yüzden bize doğumun eylenceli yanını düşünmek kaldı sus sunum ve oğlumu gelsin cumartesi
Smyrayldrm Suzan-mustafa55 masalh cnm masalhh 3 gun sonra yanında saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰 🙏
Gmz_6334 Suzan-mustafa55 benimde 12 Mart:) allahım hepimize sağlıklı huzurlu ve hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Smyrayldrm dilek6 aslında bende 21 mart ıstıyecektm doktorum o gun nobetcı ymıs ona ayarladı pazar gunune 20 mart oldu haftaya kovıd testı vercem anestesı yle gorusucem ınslh 😍
gulfemsvnc BesteKc yaa gerçekten miiii🥲 şu an benimle aynı gün için geri sayım yapan birini görünce daha da bi heyecanlandım🧿🥳
Smyrayldrm Arya22 ınslh cnm cok tskler sende saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm 🥰 normalde 36 haftalık olduk ama 36+5 cıktı doktorum oyle ddı 🤲
Arya22 Smyrayldrm Amin inşallah canım 🙏 bende 36.haftamdayım bebiş biraz iri cuma günü gün vericem doğum için dedi doktorum bakalım aynı tarihlerde mi olacak :)
Smyrayldrm Arya22 kac kilo cnm benımkıde 3.200gr ddı Doktorum bugun butun kan testlerini yaptrdı ılk defa nts grdum bsy cıkmadı ıyı ddı yanı 🥰
Arya22 Smyrayldrm Geçen hafta gittiğimde 3200 dü benimde bu hafta kaç oldu bilmiyorum cuma öğrenicez:) nst iki kez girdim iyi çıktı maşallah diyelim bebişlere🧿