Merveb46 Sinoooom bizde 20 nisanda tam 38+0 oluyoruz o yüzden bende en erken ne zamansa o zaman için gün isteyeceğim 2. Gebelik planlı zorunlu sezaryen olucak
Ozlemyvz Sinoooom benim de 9 Mayıs 40. Hafta ama doktorum sezaryen için gün verdi bana 1 Mayıs’ta alırız dedi🌸
drytcvkarsln Ozlemyvz 1 Mayıs bayram arefesi ertesi gun bayram benımde boyle oluyor nasıbyapacaklar bende merak ediyorum
Oznur35 34+4 ün Perşembe kontrolüm var ama normal doğum dedi geçen gittiğimde gün falanda veremiyor malesef öyle olunca 🤦♀️🤦♀️
Mervepera Sinoooom yaaa bana da verse keske artık vermiyor 34 haftalik oldum perşembe randevu var kesin yine vermiycek pff 🥺
Emelcmn Sinoooom bizde 35 haftayiz şuan 7 Nisan dedi doktor ama hiç sanmıyorum okadar bekleyeceğini 😂
Afro-dit MelekMervertlek evet canım haftamız aynı haftaya çarşamba gidecem kontrole o zaman 36+0 oluyorum gün verir mi acaba çok merak ediyorum günü belli olsa bir 🥰🥰🥰
Kubratalo4965- Sinoooom benimde 1 mayıs gözüküyor ama sezeryan istiyorum doktoruma söylemedim daha haftaya nst bağlanacak ozaman söyler herlade nisanın sonu olur benimde