Sinoooom Kızlar ben sezaryan istiyorum uygulamaya baktığım zaman Mayıs 3 görünüyor tamı tamına ama sezaryan olacağım İçin nisanın sonu olacak muhtemelen 😬 doktorumdan bu ay gidip gün alacağım , sizler ne zaman Sezaryan günü aldı ?
Imasleeper Sinoooom bende normal istiyorum ama sanırım sezeryana dönücem göbek fıtığımdan dolayı. Normal olursa 1 mayısa beklerim gibi duruyor ama sezeryande nisanın 20-25 i gibi gelir bence bebişşşş
AysunUgur Sinoooom ben normal doğum olsun çok istiyorum, nasip kısmet, 1 Mayıs benim de tahmini doğum tarihim ama erken gelirse nisan annesi olucam ☺️
Molika Sinoooom bende 33+4 2.gebelik sezeryan olacak 13 Nisan demişti doktorum ama tam günü haftaya kontrolüm de alicam bakalım hayırlısı olsun hakkımızda 🤗
Sinoooom gamzosgamzos benim muayenem de 33 haftama denk geliyor İnşALLAH doktorum bana da günümü verir 😬 eşim askeri personel olduğu İçin 1 hafta erken gelecek aylardır görmüyorum bu yüzden günümü hemen almak istiyorum 😍
Sinoooom Molika yok benim muayenem bu ayın 22’sinde o zaman günümü verecek yanlış ifade ettim kusura bakma 🙏🏻
Sevgibbd Sinoooom sezeryanlık bi durumum yok inşallah olmazda normal doğum olur dedi doktorum tahmini doğum 27 nisan
Annelikooneko Sinoooom benimde normal olsaydı 3mayisti . Ama ikinci sezaryen olacağı için 25nisana gün verdi doktorum ☺️
Sseyma-2 Annelikooneko kaç haftalıksınız acaba ben 33+1 haftalığım ama normal mi Sezeryan mı konuşmadık