Afro-dit MelekMervertlek yok ilk gebeliğim değil canım ikinci gebeliğim ilki zorunlu sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak her gitmem de gün verir diye gidiyorum ama yok belki bu gittiğimde verir diye bir umudum var
AyseMehmett Sinoooom ben 34+3üm sezaryan günüm de 4 nisan 38+2de normalde doktor daha erken dedi ama eşimle aynı gün doğsun diye ben istedim 4 nisanı 😍
kubra3rkan Sinoooom kaç haftalıksınız benimde doğum Mayıs2 görünüyor normale göre, fakat sezeryan planlıyorum. 29 nisanda olacak diyoruz şuan doktorumla bakalım ne olur 🤷🏻♀️
Sseyma-2 Annelikooneko kaç haftalıksınız acaba ben 33+1 haftalığım ama normal mi Sezeryan mı konuşmadık
Annelikooneko Sseyma-2 32 haftaliğiz . Benim ikinci gebeliğim olduğu için ilki sezaryendi . Bu da sezaryen olcak Allah nasip ederse
drytcvkarsln Ozlemyvz 1 Mayıs bayram arefesi ertesi gun bayram benımde boyle oluyor nasıbyapacaklar bende merak ediyorum
Ozlemyvz drytcvkarsln benim doktoruma da asistanı söyledi pazar günü ve bayram arifesi diye doktorum olsun yaparız dedi
Sseyma-2 Annelikooneko anladım 36 hafta da muayene edip bakarız demişti doktorum bana da siz erken demiş dicektim anladım sağlıkla kucağımıza alalım 🙏
hcrelmli Sinoooom benim de ikizler 16 Nisa’n gösteriyor ama inşallah o kadar bekler daha gün almadık 🥰
DogaCanan Sinoooom bizim de kontrol Cumartesi .. o gün hem ilk Nst m yapılacak hem de Doğum için randevu isteyeceğim . nasipse 5 haftamız kaldı sezeryan olacağı için🙏🏻🥰 33+2 yiz. Zaman daraldıkça heyecan artıyor😍
Gzmmsl Sinoooom benimde uygulamaya gore 3 mayis ancak ikiz gebelik oldugu icin doktorum 12 nisana gun verdi. Kaldi son 28 😅