_momy_ durulice bende deri olanları beğendim kuzum ama dökülme yapar mı diye işte kullanan hamişler annişler vardır senin kaç haftalık kuzum
_momy_ Durubebegim yaaaa canımız adanamız kız ❤️❤️ senin kaç haftalık kuzum bebiş aldın mı sen arabayı
durulice _momy_ benim 24 haftalık canım acemiyim hiç bilmiyorum deri kullanan tanıdığımda yok yanlış yönlendirme yapmayayım :)
Durubebegim _momy_ beğen doğurdum iki aylık olduk😁 evet baby plus canyon aldım işimi görüyorum yani rahat
_momy_ Durubebegim e bebekte baktım sürdüm onu çok da beğendim 2000₺ idi şuan oda olabilir çok da memnun kalan var oyyyy maşallah iki aylık mı ay bende görür müyüm daha 19 haftadayım geçmicek gibi gelse de yol yarılandı sayılır
_momy_ durulice sen aldın mı kuzum peki araba benim de 19 ama bir yandan fiyatlar artıyor taksitle ancak diyorum
durulice _momy_ almadım canım e-bebekte bir model beğendim onu almayı düşünüyoruz kenarda parası hazır, bütçenizi zorluyorsa taksit yapın kendinizi bunaltmayın indirimleri takip edin <3
_momy_ durulice malesef öyle zorlıyor taksitle almayı planlıyoruz yavaştan alalım dedik ikinci ellere baktım en aşağı 1000₺ yazmışlar
durulice _momy_ bende baktım eşimin ablası puset verecekti bebeği 6 aylık oldu, 2. el tekli aradım 1000 tl gibi fiyatları görünce içime sinsin en azından biraz daha eklerim temiz kullanırım diye düşündüm
Aysencim _momy_ ya seni cok iyi anlıyorum bende bi heves travel aldım ama öyle pişman oldum ki hem ağır oluyorlar hem bagajda falan cok yer kaplıyor ama hiç katlamadan asansörlü bir yerde kullanacaksan güzel olur 😍🥰
_momy_ Aysencim evet evet kuzum inan ki çok düşündürücü bebek arabası işi nedense fiyatlar yüksek olınca insan parası boşa gitmesin de istiyor ama bir yandan da herşey pahalı simit olmuş 5₺
_momy_ durulice kız sorma sorma sahibinden letgodan baktım şok yani mesela 4babu diye bir marka var sıfırı 1500₺ letgoda ikinci eli de 1500₺ şok yani gözümle görmesem 😅😅😅😔😔😔😱
AysunUgur _momy_ beyazı çok hoş görünüyor ama kullanışlı mı bilemem, ben siyahları hiç sevemedim ya, çocuğun içini karartır gibime geliyo hep 😅 bide yazın iyice yakar, ben siyah tişört bile giyemiyorum 🤷🏻♀️
_momy_ AysunUgur aynen kuzum birde adana sıcağını düşününce bulutlu gün sayısı çooook az 😅😅 hatta kış mevsimi yok gibi geneşli hep geçiyor siyah alanlar hep böyle soldı kırımızımsımrenk aldı sen ne aldın kuzum kaçıncı haftan
_momy_ Durubebegim ayyy inşallah inşallah ilk bebeğimde de heyecanlıydım 😅😅😅🤰🏻 sıkkntılıyım ben istiyorum ki ultrason cihazım evde olsun bebeğimi izleyeyim
Eelliiff1234 Bence beyaz almada diğer renkleri iyi gibi. Beyaz çok çabuk kir belli eder dışarda kullanacaksınız sonuçta bunu ve bide beyazda güzel görünmüyor zaten bence
_momy_ Eelliiff1234 aynen kuzum onu da düşündüm ama adana sıcağına da siyah kumaşlar gitmedi hep böyle kırmızımsı kelerme oldu ayyy çok kararsız kaldım bende inan ki 🤰🏻👶🏻👸🏻😱
AysunUgur _momy_ ben 32 haftadayım, geçen hafta aldık kuzum, Hot Mom, açık gri, travel sistem tercih ettim bende 🌸
Aysencim _momy_ ben oğlumda almıştım canım kraft ego almıştım o zaman ebebekteki en iyi arabalardan biriydi güya😂 şimdi ikinci gebeliğim 28+4 üz