_momy_ Eelliiff1234 aynen kuzum onu da düşündüm ama adana sıcağına da siyah kumaşlar gitmedi hep böyle kırmızımsı kelerme oldu ayyy çok kararsız kaldım bende inan ki 🤰🏻👶🏻👸🏻😱
_momy_ durulice biz de epey baktık işte yani bende dolap letgo kullanıyorum ama inan o kadar uyguna koyuyorum ki marka kıyafetleri hep 10-20₺ montları botları sattım ihtiyacı olan alsın diye zaten eklediğim gibi satılıyor ürünler gerçekten bende sıfır almaya karar verdim en uygunlrı araştırıyorum ama fiyatlar artar daha zaten taksitle kıt kanaat alıcam
AysunUgur _momy_ ben 32 haftadayım, geçen hafta aldık kuzum, Hot Mom, açık gri, travel sistem tercih ettim bende 🌸
_momy_ AysunUgur ayyy bakayım kuzum 32.hafta baya maşallah kavuşmaya az kalmış 🥰❤️🍓👶🏻 ben de düşün düşün karar veremedim erken mi geç mi
AysunUgur _momy_ bana kalsa daha da erken almıştım 😅 ama bebek arabamız kardeşimin hediyesi🤍 20 haftada neredeyse herşeyimiz hazırdı, erkenden bütün işleri halletmek en güzeli 🌸
Ecenur1 _momy_ evet canım hem bütçe olarak çok zorlamadık kendimizi hem de pusetin takıp çıkarılması iyi oldu
_momy_ 0103qsf kuzım aslında bende kraft veya kanz istedim ama malesef bütçemin çok yukarısında malum başka şeyler de alıncak bazen de ne düşünüyon kocanı o seni düşünüyor mu diyorum herşeye ben koşuyorum yoruldum az önce yine sinir krizi geçirdim herşeye ben yetişiyorum ailemde de öyleydim hep herşey ben yeter
Nihanus 0103qsf çok büyük canım tek parça hiç bir arabaya sığmıyor bizim tekerleri de çıkanlardandı kraft leon. Tekeri bile çıkarıyorduk birde ağır zaten sırf kümbet. Çocuk puset çağını geçince anında kabin tpine geçtik krafta özel değil tüm traveller böyle kraft gayet kaliteli bir marka yoksa
0103qsf _momy_ aynisi bende de var bliyor musun esim dünyadan haber haftasını sor bilmez bile hersyi ben araştıryrm ben bakıyyrm ben aliyrm bebek arabasını da açıkçası boyum uzun briaz rahat sürülen birseg olsn istedm kraft arka tekerleği büyük ve uzun ve indirimde diye aldm en azndn rahat itiliylr umarm memnubda kalrm
ebru2871 _momy_ ben ebebekten canyon aldım zaten en fazla 1 yaşına kadar kullanabilicek daha sonrasında baston araba alırım zaten gittiğimiz yere arabayla gidiyoruz araba varsa eğer kolaylık denildi deneyip görücez işte
_momy_ ebru2871 ebebekteki arabayı çok öven oldu bana da gerçekten ama işte üst te de yazdım çok yoruldum herşeyi tek ben araştırıyorum eşimin umru değil tamam maddi imkansızlık var araştır et dimi ama herşeye ben bakarım araştır et uygunu bul
ebru2871 _momy_ bende aynı durumdayım canım bir yığın youtube videosu izledim gerekli gereksiz heves ettiğim eşyalar oldu ama gittim ve e bebekten uygun beşik araba aldım çünkü destek olanımız yok
_momy_ ebru2871 öyle valla herkesin durumu aynı değil imkanlar farklı olanla idare edicez en uygunu araştırıp bulucam ne yapıyım zor yani şartlar