Arslan23 Boniboncuk ilk hamileliğiniz mi? Bide ben geçen doktora gittiğimde doktor bana dedi ki bebeğin plasentası ön duvara yerleşmiş ve hissetmen biraz zaman alır diye demişti. Ama insan yinde tedirgin oluyor
Betus32 Boniboncuk 17+6 olduk ben üçlü yaptırmadım ikilim temiz çıkmıştı. Detaylıyı bekliyoruz bakalım 😊 mide bulantılarım ara ara hala oluyor. Sağ kasık ve karın agrım oluyor sağ tarafta yine. Geçen gün de 3 gün migrenim tuttu 😥 magnezyum içiyorum flen karnım da mimik de olsa çıktı
Boniboncuk Betus32 benım mide bulantım hiç olmadı canım mide yanmam çok oldu ama o da azaldı. Öyle çok bir belirtim yok. Göğüs sızısı çok fazla bir de çok nadir kasık sancısı oluyor Karnımda belirginleşti 2 kilo aldım
Betus32 Boniboncuk az önce ultrosondan çıktım bebeğin görüntüsü korkutucu geldi 😥 😥 suratı iskelet gibi değişik birşey anlamadım niye öyle soramadım da
Merveofs 17+3 henüz hissedemediimm🥺 2li temiz çıktı şükür doktor da 3lü falan istemedi henüz detaylıdan da bahsetmedi sormak aklıma gelmedi açıkçası 🤦🏻♀️ 3 hafta var henüz kontrolüme. Çok ciddi sırt-bel ağrısı yaşıyorum, sabah bulantıları tam gaz devam 😪
Edu Boniboncuk erkek hareketler değişiyor bazen bi tekme atıyor iki kere oldu şimdiye kadar zıplattı beni😃
Boniboncuk Kızlar birşey soracağım. Sütyenimde çıkardığımda göğüs uçlarının olduğu yerde sarı lekeler görüyorum. Normalde akıntı falan gormedım ama bu normal mi yaşayan var mı? Haftamdayım
Sevgi_altnbs Boniboncuk merhaba evet bende 19. Haftadayiz göğsümden bı sıvı geliyor bazen , sizdede olmuş nirmal büyük ihtimal
Betus32 Boniboncuk o haftalar başlarmış süt kanallarından geliyormuş. Normal yani. Göğüsleri çok uyarıcı şeyler yapmamak gerekiyormuş. Benimkiler de baya şişti. Hassas acıyor
Boniboncuk Betus32 canım sanırım hareket halındeyken görüntü alınmış ondan kaynaklı bence. Detaylı yapptırdın mı
kirmizisaclibayan_ Betus32 https://imgyukle.com/i/E1joZx Bu vardı doğduğu gün ve 2 yaş 🥰 Yani hiç alakaları olmuyor, merak etmeyin