Boniboncuk Kızlar napıyosunuz nasıl gidiyor? Belirtileriniz var mı? Bebeginizi hissediyor musunuz? Neler yiyip içiyorsunuz? Ben geçen hafta 3 lü taramamı yaptırdım 1 nisanda detaylı randevumu aldım Önümüzdeki hafta genel bir kontrole gidecegim 🎈
Betus32 Boniboncuk 17+6 olduk ben üçlü yaptırmadım ikilim temiz çıkmıştı. Detaylıyı bekliyoruz bakalım 😊 mide bulantılarım ara ara hala oluyor. Sağ kasık ve karın agrım oluyor sağ tarafta yine. Geçen gün de 3 gün migrenim tuttu 😥 magnezyum içiyorum flen karnım da mimik de olsa çıktı
NehirinAnnesiii Boniboncuk merhabalar bizde bugün 17 haftalık olduk 💃😍 mide bulantısı geçti ve bebisimi dün ilk defa tekmelerini hissettim sizde durumlar nasıl 😍
Ymn3535 Boniboncuk bende 17 haftalıüım bugün 3lü tatamaya doktorum gerek duymadı 7sinde detaylım var nasipse. Ben hala bebeğimi hissedemiyorum 🥺 ara ara sancılarım oluyo bide su gibi akıntım arada onun dışında şükür bi sıkıntım yok.
Gamzess1 Canım 17+4 bende hafif bel ve sırt ağrım var mide bulantılarım azaldı çok şüküüür Ben bebeğimi hissediyorum 16dan beri Ben 2li tarama temiz çıkınca 3lü yaptırmadım 4 nisanda detaylıya giricez inşallah 😊
Boniboncuk Gamzess1 bende çok fazla agrı yok arada belden sancı girer gibi oluyor Karnın çıktı mı canım Benm biraz çıktı Benımde birkaç kez karnımda değişik seyler oldu ama bebek hareketi mi anlamadım Detaylıyı heyecanla bekliyorum 😅
Edu Merhaba bende 17 haftadan İstanbul’dan bende 2 nisanda nasip olursa perinotolojiye gideceğiz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Boniboncuk Edu merhaba canım ben ankaradan🥰 Nasıl gidiyor belirtiler var mı Bebek hareket ediyor mu Birkaç kez karnımda değişik bişeyler oldu ama bilmiyorum öyle mi oluyor
Boniboncuk Yasemiinny canım doktor 10 gün sonra demişti ama bugün 1 hafta olmuştu yazdım çıkmış sonuç
Edu Boniboncuk hateketlerininhissetmeye başladım yemek yaparken mutfakta ayakta kaldığım zamanlar bel ağrım çok oluyor sizde oluyor mu
Boniboncuk Edu uzun süre ayakta kalınca oluyor canım çok şiddetli olmasa da. Hareketler nasıl? Ne kadar sıklıkla hissediyorsın canım? Bir de cinsiyet ne
Edu Boniboncuk erkek hareketler değişiyor bazen bi tekme atıyor iki kere oldu şimdiye kadar zıplattı beni😃
Boniboncuk Kızlar bu haftalarda göğüs hassasiyetı ya d agrı sızı arttı mı Benım arada bi anda aşırı bir sızlama acı oluyor
Arslan23 17+5 ve arda bir hissediyorum bazen içimde birşey kayıyor sanki. Ama her zaman değil arada oluyor. Bazen çok stres yapıyorum hissetmediğimiz zaman
Boniboncuk Arslan23 bende bu ara 3-4 gündur aynı saatlerde hissediyorum kayma ve sanki bişey vuruyo gibi karnıma
Tugba3444 17+2 yizzz bizde :)) ara sıra karnımda bişeyler oluyor ama bebek hareketlerimi bilmiyorum 🤷🏼♀️ geçen hafta üçlü test yaptık sonucu çıkmış ama doktora gidemedim henüz anlayan var mı sonuçlardan ? Nisan da detaylıya giricez inşallah 🙏
Boniboncuk Tugba3444 canım doktoruna yaz o sana whatsaptan atar raporu ben öyle yapıyorum sağolsun ordan atıyor ses kaydı yolluyor yorumluyor
-tgcee Merhaba bende 17+6 , ben hareketlerini hissedemedim henuz cok sükür bir sıkıntımda yok sadece 4 gun onceydi bir kipirdama veya gaz oldu anlayamadim tam neydi. Net olarak hissedeceğim gunu bekliyorum.. :)
Boniboncuk -tgcee canım bende 17+3 16 da bir kaç kez hissttım gbi ama bu ara özellikle 3-4 gundur aynı saatlerde göbek deliğimin altında değişik şeyler hissediyorum
Arslan23 Boniboncuk ilk hamileliğiniz mi? Bide ben geçen doktora gittiğimde doktor bana dedi ki bebeğin plasentası ön duvara yerleşmiş ve hissetmen biraz zaman alır diye demişti. Ama insan yinde tedirgin oluyor