Pinarinayseni Deletedmom727271 Cok şükür iyiyim canım carsamba allah izin verirse 12hafta olcam ikili tarama testi var
Pinarinayseni Busra156 Cok iyi Dilek hoca insanı rahatlatarak tane tane anaç bir şekilde yaklaşarak anlatiyo benim soru sormama gerek kalmiyo beynimi okuyo resmen rahatlatıyor. Muayene ücreti 280 olmus
Lulikli Emedko ümitte doğum paketi yok canım. Sadece doğururken doğum paketi diye geçen bi şeyleri var. Muaynelere normal ücret ödeniyor
Pinarinayseni Deletedmom727271 Aa neden yaptirmadin Dilek hoca yaptır demedi mi bende mi yaptırmasam ya bilmiyorum ki ne olduğunu yaptirsam ne olur yaptırmasam ne olur
Deletedmom727271 Pinarinayseni sekreteri aradı mı dilek hanım covid oldu 1 hafta boyunca seda hanım ilgilenecekmiş. Benimde haftaya çarşamba randevum 16sında geri dönecek ama dilek hanım o zamana 😊
Pinarinayseni Deletedmom727271 Aradı ben de Murat Şenol a gidicem o bakacakmış ama bu ikili tarama kafamı karıştırdı ya
Deletedmom727271 Pinarinayseni ben ikili tarama yı devlette yaptırmıştım o gün bişi oldu özele gidemedim. Sonuçlarını dilek hanıma götürdüm. Murat hoca da yaptırabilirsin 😊
Pinarinayseni Deletedmom727271 He tamam o zaman ben de hiç yaptirmadin sandım. Aman neyse yaptırayım kurtulayım dimi.
SimayeceninAnnesi Bende esk. Ama şehir hastanesine gidiyorum ikili tarama yaptırdım ıkı hafta oluyo ense kalınlıgı ölçüyolarmış kan sonuclarım daha cıkmadı ama ultrason sonucunu hemen verıyorlar
HalimeFerit SimayeceninAnnesi ben Adıyamanlı yim ama Eskişehir de oturuyorum şehir Hastanesi’ne gidiyorum on beş günde çıkıyor sonuclar
Deletedmom727271 Pinarinayseni yani sadece onu yaptırabilirsin. Detaylı ultrason için dilek hanım seni yönlendiriyor 😊😊
SimayeceninAnnesi Pinarinayseni doktorun orda degılse sıra cok beklıyorsun canım onceden bı ara arasıtr ıstersen yanı kısa suruyor bı ultrasondan bakılıp kan alınıyo benım doktorum orda oldugundan sırayı beklemedım randevuyu yazdırdı ultrason odasına hemen geçtim
Pinarinayseni Emedko Hersey uçtu gitti valla o civarlarda diye biliyorum. Carsamba sorarım yazarım buraya
Pinarinayseni Deletedmom727271 Aynen ha devlet ha ümitte ne yapayım artık. Bida şehir hastanesinde yaptırmam da saçma olur dimi zaten