SimayeceninAnnesi Pinarinayseni doktorun orda degılse sıra cok beklıyorsun canım onceden bı ara arasıtr ıstersen yanı kısa suruyor bı ultrasondan bakılıp kan alınıyo benım doktorum orda oldugundan sırayı beklemedım randevuyu yazdırdı ultrason odasına hemen geçtim
Pinarinayseni Pheebs SimayeceninAnnesi Aslında bikac kere alı alhana gittim Dilek hocaya gitmeden evvel o da iyiydi ikili tarama yaptirsam mi ondan acaba.
HalimeFerit SimayeceninAnnesi ben Adıyamanlı yim ama Eskişehir de oturuyorum şehir Hastanesi’ne gidiyorum on beş günde çıkıyor sonuclar
HalimeFerit Pinarinayseni kıymet çiçek uysal o kadar ilgili ki . Bugün ayrıntılı yaptrdm özel olarak tıp da . 20+5 oldum
Pheebs Pinarinayseni Yaaa ne güzel. Benim de hafta değişimlerim carsamba günleri 🥰 dilek hanımdan ben de cok memnunum cok şükür cok ilgili ve abla gibi davranıyor cok güleryüzlü🥰
Busra156 HalimeFerit kıymet hanımı çok duydum amaa iyi ilgili oldugunu vallahi bilmıyodum ultrason resmini falan her gittiginde veriyor mu?
SimayeceninAnnesi Pinarinayseni evet o hocayı duydum memnun olan cok ınsan var ben sımdı e nabıza girdim kan vereli 10 gün olmuş sonuclarım cıkmıs ama tabı rapor okumayı bılmıyorum 😂
Pinarinayseni Emedko Hersey uçtu gitti valla o civarlarda diye biliyorum. Carsamba sorarım yazarım buraya
Pheebs Pinarinayseni 18 olacağız inşallah carsamba günü 🌸 belki de denk gelmişizdir daha önce kapıda sıra beklerken 😂
Lulikli Pheebs ben de dilek ulusoya gidiyorum 38+5iz doğum yapıcaktım çarşamba ama hoca covid olunca yarın netleşecek neler olcak 🤷🏼♀️
Lulikli Emedko ümitte doğum paketi yok canım. Sadece doğururken doğum paketi diye geçen bi şeyleri var. Muaynelere normal ücret ödeniyor
Pinarinayseni Pheebs Aynen kimbilir ☺️Masallah cinsiyet belli mi. Dilek hoca tahminde bulunacaktı bana carsamba nasip olmadı artık Murat hoca ne tahminde bulunacak bakalim😃
Pinarinayseni Deletedmom727271 Aynen ha devlet ha ümitte ne yapayım artık. Bida şehir hastanesinde yaptırmam da saçma olur dimi zaten
Deletedmom727271 Pinarinayseni bir defa yaptır bir daha gerek yok canım. Sonra zaten detaylı ultrason geliyor. Dilek hanımda detaylı için özel olarak Turgay Şener ve Osmangazi de bir doktora yönlendiriyor. Ben Turgay Şeneri tercih ettim 😊
Pinarinayseni Lulikli Hayırlısı canım herseyde hayır vardır öyle düşün. İnsallah saglikla kucağına alırsın bebeğini en hayırlı zaman da. Doğum ücreti ne kadar bu arada canım
Pheebs Lulikli Yaa kötü denk gelmiş ama bütün doktorlar iyi belki başka biri alır ya da birkaç gün daha bekletirler sizi 🥰