Gzm23 Elifikiz bir şey söylicem doğum korkusunu yen yoksa kaygı bozukluğu Yada panik yapar gece uykuların nasıl?
Elifikiz Gzm23 yani bazen acayip cesaret gelıyo bazen ole bi korku gelıyoki rüyalarıma girdiği oluyo malesef 😞 ama gece uykularımda bi sıkıntı yok çok şükür.
Serapmehmet_19 Gzm23 gece saat 3 4 gibi sağa sola dönmekten yorgun düşüyorum hangi ara uyuduğumu bilmiyorum sabah da 10 11 gibi uyanıyorum böyle idare ediyorum ama gece sürekli bi sağ bi sol yapıyorum acaba ne zaman uykum gelir ki diye, en son yorulup uyuyakalıyorum🥺😃😃
Seymaben Berilko vajinada bulunan kemikler ve bacaklarim kalcamdan cikmis gibi bi agri bacaklarimi kapatamiyorum birbirine oylede anlatilabilir🙊
AyseMehmett Gzm23 ya benim karnım acıyo sanki sancı gibi değilde sağdan sola döndükçe özellikle karnımın içi acıyo var mı böyle olan 34+2🙁
AyseMehmett Baburhulya ne kadar şanslısın mide yanması bende 20. Haftadan beri var kaç şişe şurup bitirdim Allah bilir 😂😂
Baburhulya AyseMehmett ozman senin mide de sorun vardır birde üstüne hamilelik olunca artmıştır mide yanması
-ir3m Gzm23 normalde de kolay panik olan bir insanım mesela burnum tıkanınca nefes alamayınca falan şimdide çarpıntıdan dolayı sanırım sol tarafa yatınca nefes alamıyorum sanki doktora hiç sormadım ama bu hafta kontrol var unutkanlığı soracağım 31 haftalığım
Melikec1 Seymaben yaklaşık 1 2 aydır çekiyorum o ağrıyı 🥺 2. Hamileliğim aşırı zor geçiyor. Bi de zor doğum yaptım ona bağlıyordum ben bu durumu
Berilko Seymaben anladım, geçmiş olsun. ben de 34 e girmek üzereyim bugün sol kasığımda ufak ağrılar hissetmeye başladım çatı ağrsı mı diye merak ettim☺️
Gzm23 Elifikiz canım sakin ol hep ayrıca sakın sakına korkuna yenik düşme Ben düştüm şimdi kaygı bozukluğu falan yaşıyorum uyuyamıyorum geceleri gündüzleri Sen uykuna devam et kendini salma
Ayse_35 Gzm23 regl ağrısı benzer kasıkta ağrılar, kuyruk sokumu m ağrıyor, alt bölgedeki kemikler ağrıyor 🥴 ancak sıcak su ile yarım saatten fazla duşta kalıyorum öyle rahatlıyorum, yoksa oturduğum yerden kalkamıyorum 🥺
Gzm23 Ayse_35 rabbim yardımcımız olsun Yaa valla son zamanlar bizi aşırı zorluyor gerçekten bende de kaygı bozukluğu ve panik atak başladı kalbim sıkışıyor uyuyamıyorum bfnde duş alarak rahatlıyorum
Serapmehmet_19 Gzm23 yaa düzelir inşallah canım sabredicez artık doğurana kadar valla, aslında uykusuzluktan da ölüyorum ama uyuyamıyorum geç saatlere kadar