birannesoruyor Bir iki günde geçici sancı yaşayanlar var mı? Beni en çok sancı girmesi strese sokuyor.
Yalova77 birannesoruyor 33+5 kem nst ye girdim ben de hiç sancı çıkmadı. Genelde de çıkmaz bu haftalarda erken dediler
Serapmehmet_19 Gzm23 yaa düzelir inşallah canım sabredicez artık doğurana kadar valla, aslında uykusuzluktan da ölüyorum ama uyuyamıyorum geç saatlere kadar
Ipekgulll Gzm23 mide yanması su azlığı kordon dolanması :( bu zamana kadar iyi geçti de bu iki haftadır psikolojikmen çok yoruldum sağ salim kucağıma almak istiyorum inşAllah 🤗
Gzm23 Ipekgulll valla tek temennimiz o rabbim bizi böyle böyle sınıyor inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🙏😇😇
birannesoruyor Gzm23 doktora sordum normal dedi ama benim reglim düzensizdi sat tam bilinmiyor. Ultrasonda da 1 hafta 10 gün önden gidiyor bebek, acaba haftam mı ileri ☹️
Yalova77 Gzm23 oturup kalkınca veya yatıp kalktığım zaman bacak aralarım ağrıdığı için yürümekte ilk başta zorlanıyorum. Bir de geceleri çok fazla lavoba için uyanmaya başladım. Onun dışında çok şükür iyiyiz ☺️
Yalova77 Seymaben çatı ağrısı dediğiniz şey bacaklarınızın iç kısımlarının ağrıması mı acaba? Ben de 34+1 im 1 aydır ağrım var ama son günlerde iyice arttı yataktan koltuktan kalktığımda ilk etapta yürümekte zorlanıyorum
Tonyy Kızlar gece uyuyabiliyor musunuz ya bir türlü uyuyamıyorum dön dön sinirim bozuldu artık siz ne yapıyorsunuz???
Gzm23 Tonyy yok canım bak saat kaç Ben uyuyamıyorum kaç haftalıksın Sen birde Sen neden uyuyamıyorsun benlm ki psikolojikmen sanırım 🙄🙄😞