Niisa98 Gzm23 Merhaba 8+5 haftalık hamıleyim göğüs hassasıyetim yok denılcek kadar azaldı normal mı sızde nezaman azaldı
Baburhulya Gzm23 benim bugün 35 olucak ama 10 gündür mide yanması dan ölüyorum ilaç içsem bile fayda etmiyor heleki duruyor duruyor gece başlıyor sanki uykuya yatmami bekliyor
Serapmehmet_19 Gzm23 34 haftalığız bebeğin hareketleri baya sert geceleri mesaimiz başlıyo sağolsun hiç uyutmuyo, tuvalette yatasım var sürekli tuvalete çıkmaktan bi hal oldum, öyle yani yuvarlanıp gidiyoruz🤭🤭😃
-ir3m 31 haftalığım geceleri hiç rahat uyuyamıyorum artık göbeğim iyice büyüdü sağa sola dönerken oturup kalkarken zorlanıyorum ve sürekli kollarım bacaklarım ağrıyor sizin nasıl geçiyor 🌸
Gzm23 -ir3m bfnde de kaygı bozukluğu ve panik atak başladı kalbim sıkışıyor geceleri eziyete dönüştü gündüz de uyuyamıyorum hiç yaa
AyseMehmett Baburhulya ne kadar şanslısın mide yanması bende 20. Haftadan beri var kaç şişe şurup bitirdim Allah bilir 😂😂
-ir3m Gzm23 panik bende de var çarpıntım oluyor sanki sola yatamıyorum ve unutkanlık var söylemeyi unutmuşum 😂
Elifikiz Gzm23 35+4 deyiz ☺️ Benim artık hergün denilecek şekilde ishal oluyorum yanı bu benım için sorun değil aksine kabızlıktan çok çok çok daha iyi ama inşallah bi sorun teşkil etmiyodur 🤷🏻♀️ Onun dışında baya ağırlaştım ve bebekim çok vurmaya başladı bı gün aşırı vurmaktan suyunu patlatacak diye endişeleniyorum. Ayrıca da doğumdan çok korkuyorum nasıl aşarım bilmiyorum 🥺
Gzm23 Elifikiz bir şey söylicem doğum korkusunu yen yoksa kaygı bozukluğu Yada panik yapar gece uykuların nasıl?
Suzanne Gece 6-7 kere tuvalete gitmek, sağa sola dönmekten uyuyamamak, sandalyede ya da koltukta oturup kalkınca makat ağrısından yürüyememek 😬
Gzm23 -ir3m Aaa kaç haftalıksın doktora söyledin mi peki uyuyabiliyor musun birde neden panik oluyorsun
Yalova77 Seymaben çatı ağrısı dediğiniz şey bacaklarınızın iç kısımlarının ağrıması mı acaba? Ben de 34+1 im 1 aydır ağrım var ama son günlerde iyice arttı yataktan koltuktan kalktığımda ilk etapta yürümekte zorlanıyorum
Gzm23 Mlsnr6757 Oyy maşallah yaaa rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah yaa😍🙏🙏🙏
Seymaben Gzm23 normalmis kemikler gevsiyoemus dogum icin hazirliyormus kendini ilaci falanda yok cekicem mecnur🥲
-ir3m Gzm23 normalde de kolay panik olan bir insanım mesela burnum tıkanınca nefes alamayınca falan şimdide çarpıntıdan dolayı sanırım sol tarafa yatınca nefes alamıyorum sanki doktora hiç sormadım ama bu hafta kontrol var unutkanlığı soracağım 31 haftalığım