umayben MLknnlfr İmom Omega evet çikolata gibi görüntüsü aslında çoğu kişiye göre pek büyük değil ama benim gibi yutma bozukluğu olanlar için biraz büyük
eslemsi Ben ilk gebelikte kullandim bunda henuz baslamadim baska vtamin iciyorum bitsin imoma gecicem bnde cnku vebege guzel kilo aldriyor
Askiletotomsu eslemsi bende şimdi bu şikayetlerden sonra Ya ilacı değişmeye incem eczaneye Ya da yatarken iccem Gelecek ay regenesis Max veya ocean mummy e gececem .
MLknnlfr eslemsi ayy gerçekten mi brnıö de ikinci gebeliğim süpriz bir şekilde geldi ilk bebeğim çok zayıf doğdu onda regenesis Max kullanmıştım Boyle bir etkisi varsa kesin kullanırım🤗
MLknnlfr Askiletotomsu kuzum bence denemeden karar verme çünkü her ilac kişiden kişiye farklılık gösterebilir bende de regenesis Max kullandığımda bir şikayetim olmadı arkadaşım kullandı şimdi onda da kabızlık yaptı diye bıraktı.
Buzlubadem Askiletotomsu bence önyargılı olma herkeste farklı etki gösterebilir. Ama yine de temkinli olmak adına gece yatmadan önce içmeyi dene bakalım ben de onu deneyeceğim.
eslemsi MLknnlfr 37.5te 3600 dogurdum ama genetiktebolabilir cunku annem beni 3000 ikizimi 3200 doğurmuş
Elifbebik Ben kullanıyorum bu zamana kadar kokusu vs dolayi sıkıntı yaşamadım Ilk 3 ay başka şimdi kullandgm başka. Hamilelikte hangisi kullanacaktı onu unuttum
scentburcu61 Askiletotomsu bana doktorum verdi bende kullanıyorum fakat problem yaşamadım kullanmaya da devam ediyorum..
Denizvegokyuzu Askiletotomsu yok aksine hala koku hassasiyetim ve bulantılarım devam ediyor. Ama ilaçla ilgili bı sorun yaşamadım 👍🏻🙂
MLknnlfr umayben bende hap yutmayı sevmem ben diğer gebeliğimde regenesis Max kullanmıştım genelde büyük oluyor galiba OMEGA hapları
eslemsi MLknnlfr 40ı görsem 5 kilo cikardi rahat😅 bunda hedefim 38i gorebilmek 4 kilo dogsun ele avuca rahat gelir
MLknnlfr eslemsi al benden de o kadar bende tombiş istiyorum kızım o kadar küçüktü ki korkuyordum.. kaç haftalık hamilesin cnm
oztrk14 Askiletotomsu ben kullanıyorum hamileliğimin başından beri şuan 29 haftadayım memnunum bi sıkıntı olmadı
eslemsi MLknnlfr 20 haftalik olcam yarin. Benimde yegenim 2750 dogdu asiri kucuktu ne tutuluyordu ne bez oluyordu ben oyle ufak cocuk hic gormemistim annem bile bezini zor degisirdi bakmasida cok zor ufak bebege kizimda hic zorlanmadi annem ama yegenimde zor oldu
ElisaMom MLknnlfr benimde oyleydi 41+3 te 2800 doğdu cok zayif minyon bir bebekti, gebelikte iyi beslenmistim halbuki. Simdi ikinci gebeligim bir oglum olacak once sağlıklı olsun elbette ama ele avuca gelsin, ben buradayim desin istiyorum 😅