eslemsi MLknnlfr 20 haftalik olcam yarin. Benimde yegenim 2750 dogdu asiri kucuktu ne tutuluyordu ne bez oluyordu ben oyle ufak cocuk hic gormemistim annem bile bezini zor degisirdi bakmasida cok zor ufak bebege kizimda hic zorlanmadi annem ama yegenimde zor oldu
MLknnlfr eslemsi aynn zaten o yüzdrn bunda bulantı için ilaç yazdırdım sadece 5 kilo almıştım kızımda son aya kadar kusuyordum
eslemsi MLknnlfr ondan kucuk dgmustur canim smdi hergun 1 muz ye birde kaşar ye haplarinida aksatmadan kullan imomda al ic bna dgurunca yaz 3u gecer kesin
Miiiii Askiletotomsu yok canim ilk icince hafif oluyo.ama hemen yattigim için sabaha bebek gibi uyaniyorum anca evde bi koku gelirse burnuma o tiksindiriyo o kadar
myymiray Askiletotomsu i mom OMEGA kullanıyorum. Memnunumdur herhalde. Bir fark göremiyorum :) Ama hiç balık yiyemedigim için OMEGA almak beni rahatlatıyor
ElisaMom MLknnlfr benimde oyleydi 41+3 te 2800 doğdu cok zayif minyon bir bebekti, gebelikte iyi beslenmistim halbuki. Simdi ikinci gebeligim bir oglum olacak once sağlıklı olsun elbette ama ele avuca gelsin, ben buradayim desin istiyorum 😅
MLknnlfr Aynn kuzum o yüzden bnde daha da dikkat ediyorum çünkü ilkinde yiyemedim çok istememe rağmen sağlıkla kucağına al inş🤗