Bebek deterjan ve banyo ürünleri
durulice bana önerilen, bebek ürünlerinde yumuşatıcı kullanılmaz ilk çocuğmda kullanmadm ben, ebebekte kendi markası vardı toz deterjan içeriği temizdi onu kullandm sonra sıvıya geçmiştim, bebk yağı gözenekleri tıkadığı için önerilmez onun yerine losyon daha iyidir, şampuan içinde mustela kullandım ben memnun kaldm ilk zmaan için konak önleyici köpük şampuan öneririm
durulice ben hepsini dalin aldım
durulice kesinlikle yumusatici kullanmiyoruz kendi kiyafetlerimizde bile cunku inanilmaz zararli:) toz deterjanda kullanmiyoruz bebek kiyafetlerinde kalinti birakiyor.. sampuan bakim seti kesinlikle mustela biraz pahali ama cok uzun sure gidiyor, pisik kremi bepanthol baby cok iyi geldi bize mustelanin yani sira, deterjan unibaby sensitive ve leke cikarici icinde green clean bunlarin hepsi temiz icerikli urunler🙏🏽 Eger bebis pisik olursa sudocream olabilir ama mecbur olmadikca olmamali cunku cok guzel icerikli degil
AsliTurgut Bende bu ürünlerde karar verdim gibi vücut losyonu olarak öneriniz hangi marka
Ben prema’yı takip ediyorum youtube ve instagramdan o baya ekolojik ürünleri öneriyor tavsiye ederm içerikleri vs de var paylaşımlarında
durulice mustela set alinca icinde sampuan-yag ve losyon var haftada 1 kez yagla masaj yaparsiniz losyon size kalmis her banyo sonrasi ovarsiniz 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Bebegim 8 aylik daha ilk siseler anca bitti diyebilirim 2 gunde bir banyo yapiyoruz😇
AsliTurgut teşekkürler bilgiler için 🌸🥰
durulice saglikla buyutun inşallah🌺🌺🌺🥰🥰🥰
AsliTurgut inşallah 🌺🥰