gamzeminaaa Bizim fıstık da patates oldu. 4 kilo aldım ama kabizim. Göbeğim top gibi çıktı. Herkes anlıyor artık🤰
linsmea GLSTN2 öğrendikk kız bebişimiz olacak, kilo almadım maalesef. O yüzden yüzüm biraz çöktü. Sadece ekşi tuzlu şeyler yiyebiliyorum hala, tatlı şeyler falan yesem belki biraz alcam ama o da olmuyor . 😓
GLSTN2 linsmea yaa kızım olur mu umabilir miyim😅bol bol limon tuzlayıp yiyorum hurafe gibi ama bir umut diyelim🤣
linsmea GLSTN2 ahahahah bilmiyorum bence umabilirsin 😂 bende bol bol limon tuzlayıp yiyorum. 😅niye öğrenemediniz 16 da kesin dedi bize doktor
Anne1010 00:00 da sonra tam 17 olcaz bizde inşallah yarın öğreneceğiz cinsiyetimizi ben şimdiden 4 kilo almışım. Allah sonumu hayreylesin. Göbüş de çıkıyo yavaş yavaş çok yırtılmasındam korkuyorum.
GLSTN2 Yasemin1453 benim 3. hamileligim ve 1 haftadır yani 15+ dan sonra minik minik hissediyorum özellikle sabah kalktığımda ne tarafta olduğunu dokunduğumda kaydığı hissediliyorum
Rabiayerk GLSTN2 doktorum bana bitkisel bir şey verdi pahalı ama yarından itibaren kullanmaya başlayacağım inşallah iyi gelir
GLSTN2 linsmea En son 13 te gitmiştim erken dedi haftaya 17+2 de eğer uygun pozisyonda ise öğrenirim insallah
Sedagulmez58 linsmea ittirmiyor canım daha hareketlerini hissetmedim ama sadece sabah ne tarafa yatarsam o tarafta sertlik oluşuyo. Bebek toplanıyor gibi
linsmea Sedagulmez58 aynen canım ben o sertleşmeyi öyle hissettiğim için söyledim benimki de toplanıyo. Doktoruna yine de söyle için rahat etsin 😊