Rabiayerk Bende öğrenemedim sabırla bekliyoruz bende 2 kg yakın aldım gibi Ama kabızlık var kilo mu bilemedim
Rabiayerk GLSTN2 doktorum bana bitkisel bir şey verdi pahalı ama yarından itibaren kullanmaya başlayacağım inşallah iyi gelir
moom222 GLSTN2 16+3 60 kilo ile hamile kaldım hala yni kilodayım almadım hiç 😅😅 göbeğimi sorma çıkmadı heveslenmiyorum artık çıksın diye 😅 üç gün önce gormeem çocuğu şükür sağlığı yerinde hamile olduğuma bu göbek yüzünden inanmicam.hic çıkmadı 😅 13 haftalikken erkek olduğunu öğrendim bu arada kesin erkek
gamzeminaaa Bizim fıstık da patates oldu. 4 kilo aldım ama kabizim. Göbeğim top gibi çıktı. Herkes anlıyor artık🤰
linsmea GLSTN2 öğrendikk kız bebişimiz olacak, kilo almadım maalesef. O yüzden yüzüm biraz çöktü. Sadece ekşi tuzlu şeyler yiyebiliyorum hala, tatlı şeyler falan yesem belki biraz alcam ama o da olmuyor . 😓
GLSTN2 linsmea yaa kızım olur mu umabilir miyim😅bol bol limon tuzlayıp yiyorum hurafe gibi ama bir umut diyelim🤣
linsmea GLSTN2 ahahahah bilmiyorum bence umabilirsin 😂 bende bol bol limon tuzlayıp yiyorum. 😅niye öğrenemediniz 16 da kesin dedi bize doktor
Anne1010 00:00 da sonra tam 17 olcaz bizde inşallah yarın öğreneceğiz cinsiyetimizi ben şimdiden 4 kilo almışım. Allah sonumu hayreylesin. Göbüş de çıkıyo yavaş yavaş çok yırtılmasındam korkuyorum.
GLSTN2 Yasemin1453 benim 3. hamileligim ve 1 haftadır yani 15+ dan sonra minik minik hissediyorum özellikle sabah kalktığımda ne tarafta olduğunu dokunduğumda kaydığı hissediliyorum
GLSTN2 linsmea En son 13 te gitmiştim erken dedi haftaya 17+2 de eğer uygun pozisyonda ise öğrenirim insallah
Sedagulmez58 linsmea ittirmiyor canım daha hareketlerini hissetmedim ama sadece sabah ne tarafa yatarsam o tarafta sertlik oluşuyo. Bebek toplanıyor gibi
linsmea Sedagulmez58 aynen canım ben o sertleşmeyi öyle hissettiğim için söyledim benimki de toplanıyo. Doktoruna yine de söyle için rahat etsin 😊