Son 10 günüm kaldı.. ishal gibi ama tam değil bağırsaklarımda ses yapıyo. Bu belirtimi ki? Benimde içimden 2 hafta daha gelmicek gibi geçiyo.. niyeti yokmuş gibi. Tabi biliyolar dünyanın çilesini, doğup napıcam burası rahat diyolar 😄
    ygmrzdmr 33 ten beri kanalda canim ama hic gelmeye cikmaya niyeti yokk
    Pitircigim aynn kucuk kiz kardesim var 5 yasinda abla icerde yuzuyo bebek buraya gelse denize goturmezsin biliyo cikmiyo o yuzden diyo bna a😂
    Glyldz bende Yaa hem çok gelsin istiyorum hem de biraz dursun istiyorum korkuyorum da Doğumdan 🙈
      Tugba6336 bnde sezeryandan korkuyorum normalden korkmuyorum nedense 😀😀 sanki 10 cocuk dgurmusumda tecrubem var gbi 😂
      Glyldz geliceklerde bakalım ne zaman 🙈 bu Arada kontrole cagırıyormu doktorun benımkı cagırmıyor 36+3den beri bitek bayram sonrası nst cekıl demıstı cekıldım o kadr
        Benim üç hafta önce nişanım geldi 30. Haftada dönmüştü bebeğim kurban bayramında hafif sancım vardı ebe rahim yumuşamış dedi arada gelip giden sancılar ve kramplardan başka bişey yok yapmadığım şey kalmadı bana mısın demiyor 🤦‍♀️
          Tek değilmişim herkes sabırsızlıkla bekliyor bebişini🙈 bende 13 gün kaldı ama hiç tık olmayangillerdenim😄😄😄
          Allah hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda, sağlıkla, hayırla gelsin inşallah bebişlerimiz 🙏🙏🙏
            Glyldz Son 11 sabırsızlanıyorum artık☺️