Yesimmm93 bnde hicbi belirti yok sadece nisanim grldi 2 hafta kadar once bugunde bi iki defa az bi sanci oldu gecti
    fatos2404 bi hayandan heyecan bi yandan merak sabirsizlik kime benziyo en cok onu merak ediyorum 😊 biran once gelsinlerrr
      som 10 gun ama hic belirti yok ki artik gelsin dayanamiyorum
        ygmrzdmr ayniyiz 😀 hrpimiz birbirimize dua edelim de bi avazda tez vakitte dgomlarimiz olsun
          Glyldz aa ilk kez duyuyorum dün hem ishalim vardı hemde midemin yanmasından dolayı baya kustum ama doğurmadımda 😂🤭
            Glyldz senin ne kaldı ki, bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyo🙄😒
              Son 10 günüm kaldı.. ishal gibi ama tam değil bağırsaklarımda ses yapıyo. Bu belirtimi ki? Benimde içimden 2 hafta daha gelmicek gibi geçiyo.. niyeti yokmuş gibi. Tabi biliyolar dünyanın çilesini, doğup napıcam burası rahat diyolar 😄
                ygmrzdmr 33 ten beri kanalda canim ama hic gelmeye cikmaya niyeti yokk
                Pitircigim aynn kucuk kiz kardesim var 5 yasinda abla icerde yuzuyo bebek buraya gelse denize goturmezsin biliyo cikmiyo o yuzden diyo bna a😂
                Glyldz bende Yaa hem çok gelsin istiyorum hem de biraz dursun istiyorum korkuyorum da Doğumdan 🙈
                  Tugba6336 bnde sezeryandan korkuyorum normalden korkmuyorum nedense 😀😀 sanki 10 cocuk dgurmusumda tecrubem var gbi 😂