kbraMutlu sinem albayrak kaya ya gidiyorum. Kendisiyle geç tanıştık maalesef daha öncesinde başka bir doktora gidiyordum ama kendisini tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım normal doğum değil doğal doğumu destekleyen bir doktor çok güzel açıklıyor herseyi ve hamilelik hastalık değil öyle yatma böyle yatma onu yeme bunu yeme tarzında ilerlemiyor . Dogumu akışına bırak vücudun ve bebeğin ne yapmasi gerektiğini biliyor
diyor yani dogum konusunda vs çok güzel destekliyor Kendine özel muayenesi var doğumlar istediğin hastanede yaptırıyor zaten 2 tane özel var . Ayda 2 kere bakıyor 1 kere muayene ücreti ödeniyor 15 gün sonra kontrol için çağırıyor o ücretsiz oluyor 1 muayene ücreti nakit 350 şuanda 15 gün sonra tekrar çağırdığı için ayda 2 muayene ücretinin bir tanesi 175e gelmiş oluyor

Berguzararslan açıklamalı desteğinizden dolayı teşekkür ederim mutlaka uğrayacağım sağlıklı doğumlar dilerim 😊

kbraMutlu merhaba 2 ay önce doğum yaptım. Gebelik öncesi muayene için Sinem Albayrak kayaya başladım, hamilelik sürecim ve doğumumda hep kendisiyle gerçekleşti. Her konuda tek geçerim kendisini. Bilgisi, sıcak kanlılığı, samimiyeti vs çok iyi bir doktordur. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Doğumumu yaşam hastanesinde yaptım. Ordan da çok memnun kaldım. Temiz, çalışanlar Güler yüzlü, ebeleri harika. Yaşam hastanesini de tavsiye ederim. Sormak istediklerin varsa cevaplayabilirim ❤️

Ben genesiste Ümit beye gidiyorum 2. Doğumum olacak çok memnunum kendisinden. Profosyonel rahat bir doktor. İstediğin zamanda telefonla ulaşabiliyorsun.

Tugceasil 30 aralıkta doğum yaptım 4bin liraya. 2022 fiyatları hakkında bi bilgim yok 🤷🏻‍♀️

Bende Keşandan, Çorlu Vatana Erson hocaya gidiyorum, kesinlikle öneririm 🙂

Ceyda76 Yaa ilk defa Keşandan birii 🥰 Çok memnun oldum 🙏 Biz birkaç aydır burdayız, siz buralı mısınızz

Lüleburgaz devlet hastanesi kadın doguma giden varmı acaba dogum için

Ceyda76 Aa epeyi olmuş bizde aynı şekilde eşimin mesleği sebebiyle geldik bakalım ne kadar zamanımız olacak burada 🥰