Busragurkan2712 gün içinde muhakkak geri dönüş yapıyor. Yani 10 dakika içinde döndüğü de oluyor bir kaç saat içinde döndüğü de oluyor. Malum 8e kadar hastanede Erson hoca, doğuma vs giriyor. Acil birşey olduğunda aramamı yada hastaneye gelmemi söylemişti. Ama çok memnunum, ben çorluda yaşamıyorum kan testi, şeker yüklemesi hep başka yerde yaptırdım mesela ne zaman testleri atsam ilgilendi hep ilaç yazılması gerekiyorsa yazıp attı hemen. Randevuda çoğu kişi zor bulunuyor diyor ama ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım 🌸

kuzeymomsss benimde doktorum erson bey, bende çok memnunum fakat bir tek mesaj konusunda sıkıntı yaşıyorum evet gerçekten cok yoğun cok iyi anlıyorum ama 3 aylık hamileyim toplasan 2. Kez mesaj attım o da kısa ve öz, yoğunluğunu bildiğim için ama en son cuma günü mesaj yazdım sabah, daha dönüs yok. Yoksa gerçekten harika bir doktor.

Busragurkan2712 yoğun olduğu zamanlar tabiki oluyor, ama şöyle söyleyeyim bende yeni hamileyken mesaj konusunda şöyle söylemişti. Bazı günler çok yoğun olduğum zamanlar oluyor ve 500 tane hastam var önemli birşey olduğunda arayın yada arka arkaya mesaj atın yada hastaneye gelin demişti. Öyle birşey olduğunda arka arkaya mesaj atarsanız muhakkak görür. Bende ilk zamanlar çok sabırsızdım ama hakkını yiyemem pazar günleri çalışmamasına rağmen bile mesajlarıma dönüyor

kuzeymomsss anladım bu konu da konuşmadım kendisiyle, zaten çekinerek yazıyorum çok fazla yoğun diye ama test dönemiyle alakalı olduğu icin biraz endişe ettm, o yüzden 💐 çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Busragurkan2712 ilk zamanlar bende çok çekinerek yazıyordum haklısınız o konuda😊 bende sizin gibi yoğundur arka arkaya yazıp rahatsız etmeyeyim diyordum ama doktorum da o şekil söylediği için. Ne demek 😊

kbraMutlu sinem albayrak kaya ya gidiyorum. Kendisiyle geç tanıştık maalesef daha öncesinde başka bir doktora gidiyordum ama kendisini tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım normal doğum değil doğal doğumu destekleyen bir doktor çok güzel açıklıyor herseyi ve hamilelik hastalık değil öyle yatma böyle yatma onu yeme bunu yeme tarzında ilerlemiyor . Dogumu akışına bırak vücudun ve bebeğin ne yapmasi gerektiğini biliyor
          diyor yani dogum konusunda vs çok güzel destekliyor Kendine özel muayenesi var doğumlar istediğin hastanede yaptırıyor zaten 2 tane özel var . Ayda 2 kere bakıyor 1 kere muayene ücreti ödeniyor 15 gün sonra kontrol için çağırıyor o ücretsiz oluyor 1 muayene ücreti nakit 350 şuanda 15 gün sonra tekrar çağırdığı için ayda 2 muayene ücretinin bir tanesi 175e gelmiş oluyor

Berguzararslan açıklamalı desteğinizden dolayı teşekkür ederim mutlaka uğrayacağım sağlıklı doğumlar dilerim 😊

kbraMutlu merhaba 2 ay önce doğum yaptım. Gebelik öncesi muayene için Sinem Albayrak kayaya başladım, hamilelik sürecim ve doğumumda hep kendisiyle gerçekleşti. Her konuda tek geçerim kendisini. Bilgisi, sıcak kanlılığı, samimiyeti vs çok iyi bir doktordur. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Doğumumu yaşam hastanesinde yaptım. Ordan da çok memnun kaldım. Temiz, çalışanlar Güler yüzlü, ebeleri harika. Yaşam hastanesini de tavsiye ederim. Sormak istediklerin varsa cevaplayabilirim ❤️