Nurcanben Bebegimizolsundu eğer sizinde bu tarihlerdeyse hemen umutsuzluğa kapılmayın hamileyken benimde 6 gün önce negatif çıkıp adetten 1 gün sonra pozitif çıkmıştı
anne_gunlugu Ruhsar35 Nasip inşallah insan testi tek çİzgi görünce üzülmüyor değil 😔 en guzel en hayırlı zamanda olsun İnşAllahh
Ruhsar35 anne_gunlugu çok haklısın canım ya illaki üzülüyo insan o tek çizgiyi görünce ama sabrın sonu selamettir illaki olucak 🙏🏻
mom130 Pijamaskeliler ben bugün yaptım ilk çok belli değildi bı yarim saat 45 sonra belirgin silik oldu. Ama üç damla tek damlatmistm çok değil. Şimdi beklemedeyim. Üç dört gün sonra tekrarlayacaagim testimi.
Pijamaskeliler mom130 inşallah vardır ben 3 kere gebe kaldım 3 senede 3 ude kaybettim 2 aylık olunca hep ameliyat oldum rahimden aşılama yaptırdık geçen ay tutmadı kendimiz devam edioz smdi kısmet bakalım ne olcak sabretmeyi öğrendim 😀
anne_gunlugu Bebegimizolsundu evet benimde negatif acayip gogus agrım var durdugu yerde sızkıyo, sertleşip büyüdüler ondan cok suphelendim bide 4 5 gün once mide bulantım oldu boş öğürme geldi ama sonuc negatif
Bebegimizolsundu anne_gunlugu vardır çıkmamıştır belki de canım daha var umudumuzu kesmeyelim Allah Kerim 🥰
mom130 Bebegimizolsundu valla bende çok silik çıkıyor ama birine verip al bak diyecek kadar değil. O yüzden beklemedeyim
anne_gunlugu Bebegimizolsundu birdaha ne zaman denesek ki ya adetten sonra 7 gün diyolar ama benndayanamam zaten adetşm de gelir büyük ihtimalle 😔
Bebegimizolsundu anne_gunlugu gelir aynen olsun gelmezse hergün umut yeşerteceğiz canım inşallah gelmez 😇üç gün geçerse yaparız 😋