Pijamaskeliler mom130 bugün dayanamadım yaptım öğlen gibi tek çizgi tabiki 10 mart bat 3 senedir uğraşıyoruz 3 senede 3 kaybim oldu şimdi de gebe kalmak için cabliom daha öncesi kolay olmuştu ilerlemedi🙄
mom130 Pijamaskeliler aslında kaybın varsa üzülme bir yandan oluyor öyle düşün. Ben bazen uygulamanın da bize stres yaptırdığını düşünüyorum ama vazgeçemiyorum da
Nurcanben Bebegimizolsundu ya belkide bu kanamam adet kanamasidir ondan bile emin degilim yaa off kürtaj olmayi Allah birdaha gostermesin düzenim şaştı neyin ne olduğu belli değil 2 aydır sürekli kan kan kan bıktım valla
Pijamaskeliler mom130 ay bu 5.hesap artık silip silip geri geliol dayanamayip🤣🤣 herşeyi burda öğrendim testleri rahîm filmini ameliyatlari bana öğretici oldu 😀
mom130 Pijamaskeliler ben de çok şeyi burda öğrendim. Faydası çok da işte sanki gördükçe de heveslenip stres yapıyoruz
Ruhsar35 anne_gunlugu hayırlısı olsun kuzum benim çalışmalara devam illaki olucak yani geç olsun ama yeterki sağlıklı olsunlar öyle düşün hep dua et belki bu ay olucak yumurtlama takibi falan yapıyormuydun sen
anne_gunlugu Ruhsar35 yok canım yumurtlama takibi yapmıyorum sadece uygulamalardan bakıyorum ovulasyon testi falan kullanmıyorum yani temmuzda dış gebelik geçirdim korku var yine
Ruhsar35 anne_gunlugu istersen bu ayda onu yap canım bir dene bakalım ben onunla hamile kaldım ilk ayımda programlar yanlış