mom130 Kızlar çok yoğun beyaz akıntım kaşık ağrım ve bel ağrım var. Resmen kitliyo beni umutluyum bu ay. Testte pozitif gören oldu mu?
Bebegimizolsundu mom130 benim 9 Mart daha test yapmadım çok az kremsi akıntı gördüm kasıkta batma ve bel ağrısı oluyor yarın test alacağım inşallah
Stuna mom130 bat 9 Mart. Dün test yaptım negatif. Bende de beyaz akıntı kasıklarda batma ve bel ağrısı çok oldu. Bi kaç gün sonra tekrar yapıcam bakalım🤷🏽♀️
Hilallalal mom130 bende burada bekleyeyim benimde 8 inde ama günüm geçmeden yapmayacağım test bu sefer sonra hep hayal kırıklığı
anne_gunlugu Bebegimizolsundu Yarun test yapınca yazar mısınız benimde aynı belirtiler var benimde 9unda olacak sizşnki pozitif cıkarsa ertesi gunde ben yaparım 😊
Ruhsar35 Bebegimizolsundu merhaba canım istersen bekle birazdaha birde sabah ilk idrarınla yap testi daha var adet tarihine ne zaman yumurtladığını biliyomusun
Nurcanben Bebegimizolsundu eğer sizinde bu tarihlerdeyse hemen umutsuzluğa kapılmayın hamileyken benimde 6 gün önce negatif çıkıp adetten 1 gün sonra pozitif çıkmıştı
Ruhsar35 Bebegimizolsundu bekle o zaman canım ya belki bir bakmışsın çift çizgi görürsün yani bellimi olur herşeyin hayırlısı 🥰
Ruhsar35 anne_gunlugu adetin gelmezse eğer birde gecikince yaparsın bakalım canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
anne_gunlugu Ruhsar35 Nasip inşallah insan testi tek çİzgi görünce üzülmüyor değil 😔 en guzel en hayırlı zamanda olsun İnşAllahh
lotuscicegi Benim de adetim 9 mart kasık ağrılarım oldu biraz belim de ağrıdı ama adet ağrımda var gibi bişey anlamadım bekle bekle zaman geçmiyorrr 🥺