Ruhsar35 Nurcanben valla kuzum anlardı bence yaa hani bazen diyolar ya ara kanamalar olabilir diye ayda 2 kere regl olduğunda evlenmeden önce ben öyle olmuştum 1 hafta arayla regl oldum kist varmış o yapıyomuş bende mesela ultrasonla bakınca öyle dedi adet düzenleyici hap kullandım 2 ay
Nurcanben Ruhsar35 işte bende doktor hiçbir sıkıntı görmedi bakalım şuan kanamam çok çok azaldı 2 güne de adet olcam bide o kanama var 😂 yemin ederim 2 aydır hergun kanadım resmen ya
Ruhsar35 Bende dün kan verdim kızlar acilde ben düşük çıkar beklerken 300 çıktı beta değerim şükürler olsun bat 6 marttı ama benim değişkenlik gösteriyodu bazen 28 günde bazen 33 günde olurdu inşallah sağlıklı ilerler bu sefer dua edin banada kızlar🙏🏻❤️🙈
Ruhsar35 Nurcanben yaaa çok teşekkür ederim canımm bakalım yarın tekrar kan vericem kan değer yükseldimi ona bakıcam artık doktorlar kadar bilgim var eğer yükseldiyse gitcem doktpra yükselmediyse gitmem kimyasal olur 😅
benito Miray31 ben de ilk mide bulantısı, koku hassasiyeti ve çabuk yorulma çıktı ama o dönem coviddim ona bağlamıştım. Karın ağrısı, göğüslerde şişlik, beyaz kremsi akıntı, iştah artışı, uyku hali ne ararsanız var ben de 🥲
Rosea benito hergün devam ediyor mu benim dün göğüslerim cok agruyordu o geçti mide bulantım başladı ondan öncede akıntım vardı hergün baska bir şey cıkıyor öteki geçiyor
benito Ozgetpz_38 teşekkür ederim 🥰 sat 2 şubattı, yumurtlama tahmini 16 şubatta olmuş olmalı. Zaten o günden sonra birliktelikte olmadı çünkü covide yakalandım. Değerlerim yükselsin doktora gidince her şey netleşir 🥰
Rosea Nurcanben canım geçen ay ay ortasında başıma geldi ara kanama dedi banada adet olmusum gibiydi markette bir anda kanamam oldu
benito Rosea benim devam ediyor ama dün youtubeda bi kadın doğum doktorunun videosunu izledim. Göğüslerinizin şişliği ertesi gün bi anda geçerse bu bebeğinize bi şey olduğu anlamına gelmez diyordu. Her bünye ve hamilelik farklı, o yüzden kendini kıyaslama canım başkalarından farklı olabilir belirtilerin
Tulay_salim38 3 marta olmam gerekiyordu halen olmadım 26 sında yumurtlama gördüm iki gün önce test yaptım çıkmadı yarın tahlil vericem nasip olursa ama hiç belirti yok bir otururken sol kasıkta birşey varmış hissiyatı var ama başka birşey yok Rabbım yardımcımız olsun
Rosea Nurcanben Nurcanben ovülasyon testi yaptım ben canım 18 i yumurtlama günğmdü 4 regli günüm 3 ügün geçti regli olmadım çift çizgi gördüm testte ama daha kan vermedim