Ftskoc Ruhsar35 ya öyle mi? Önce alıyorlardi. Ben yarın gidip baktircaktm yine de şansımi deneyim. Ayın 15 inde randevu baya var o zamana da çok beklemek istemedm
Ruhsar35 Ftskoc kasıklarım ağrıyo dayanamıyorum dedim öyle aldırdım ben bak reglim gecikti ilaçta içemiyorum dedim baktılar azcık yalan söyledim ama napim yani yoksa bakmıyolar burda ya bugün akşamda gitcem bakalım ama bu sefer ne dicem bilmiyom🙈
Ftskoc Ruhsar35 sen öyle deyince ben vazgeçtim ya 😬 yarın sağlık ocağına gideyim en iyisi işimi riske atmayım🤣
Ruhsar35 Ftskoc akşama sen git bi şansını dene bak sağlık ocağında geç çıkıyo çok kafayı yersin beklerken🤣
Ftskoc Ruhsar35 yok acele etmiyorum geç çıksın zaten gebe oldugumu biliyorum sonuctan sonra ailelere soylicez o yüzden netlessin diye kan Vercem. Yoksa direk 6. Haftaya randevu aldm ben kalp atışını da duyayım die düşünüyorum sürekli Dr a gitmek istemiyorum
Tulay_salim38 Kızlar ben dun doktora gittim tahlil yaptırdım gebelik için ama e nabıza hala düşmemiş böyle sorun yaşayan varmı kaç günde düşüyor alttarafı bir tane tahlil
Ftskoc Tulay_salim38 canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben bugün kan verdim Dr a da e nabizda gözükür mu sonuç dedim. Hayır halk laboratuvar sonuç yaz çıkar dedi ordan bakıyorum daha sabah verdm anca cikar
Ayse1608 Tulay_salim38 e nabıza hemen düşmüyor 3 martta ve bugün kan verdim hepsi bugün düştü hastanenin sitesine girip laboratuvar sonuçları bölümü varsa ordan bakabilirsin canım ben acilden kan veriyorum 44 dk ya düşüyor