Nurcanben Nurcanben ki yerleşme kanaması olsaydı eğer 6 gün önce başladı ya bu kanama dün yaptığım testte pozitif çıkması gerekmez miydi yani yerleşme kanaması olunca idrar hemen pozitif çıkmıyor mu
EcitaH SAT 5 Şubat BAT 6 Mart bugün test yaptım . Silik çizgi çıktı. Bir kimyasal gebelik yaşamıştım . Umarım bu sefer sadece sağlıkla gelir 🙏🏻
Ruhsar35 EcitaH inşallah sağlıklı olur hepimizin tek korkusu o zaten hep pozitif düşünelim inşallah bu sefer kavuşucaz 🙏🏻
Ayse1608 MinnieMouse Bende kan verdim ama doktora daha gitmedim kese için biraz zaman geçsin diye bekliyorum keseyi ve kalp atışını bir duymak istiyorum ama kısmet ☺️
Ftskoc Ruhsar35 ya öyle mi? Önce alıyorlardi. Ben yarın gidip baktircaktm yine de şansımi deneyim. Ayın 15 inde randevu baya var o zamana da çok beklemek istemedm
Ruhsar35 Nurcanben barya kuzum hayatımda ilk defa yumurta kanaması diye bişey duydum ben o yüzden hiçbir fikrim yok normal adetmi olmuş oluyosun o zaman acaba
Nurcanben Ruhsar35 yok adet değil yani doktor kontrol edip yumurtlama kanaması dedi bende ilk defa duydum normalde bende hiç olmazdı kürtaj olmuştum onun sanırım etkisi
Sebolele Ayserose1001 teşekkür ederim yarın kan verince inş rahatlayacağım Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰🙏🏻
Ruhsar35 Nurcanben gerçekten değişikmiş yaa belkide yumurtalıkların düzene giriyo şuan ondanda olabilir canım
Nurcanben Ruhsar35 acaba adet kanamasi olabilir mi yaa adet olsaydı doktor ultrasonla baktığında anlardı heralde adet olduğunu dimi
BeyzaYK Darısı başımıza umarımm 🤲🏻 Son adet tarihin 30 ocak, henüz adet olmadım antibiyotik kullanmıştım o geciktirmiştir diye düşünüyorum ama gönlüm hamile olmaktan yana tabikide😇 Henüz test yapmadım beklemedeyim bende
Ozgetpz_38 Ftskoc Benimde bat 2 martta hâlâ adet olmadim yumurtlamam 24 martta oldu yani 21. Günde sizce ne zaman test yapsam çıkar sol kasikta zaman zaman ağrım oluyor
benito Ozgetpz_38 benimde bat 2 marttı. 4 martta test yaptım pozitif çıktı, aynı gün kan verdim betam 122 çıktı😊 ağrılar bende de var bebek tutunurken olurmuş. Bence test yapmalısın 😊
Ozgetpz_38 benito Sizin yumurtlamaniz once olmuş olabilir bu arada tebrik ederim bende yapacagim test inşallah hamileyimdir🤗🥰
benito Miray31 ben de ilk mide bulantısı, koku hassasiyeti ve çabuk yorulma çıktı ama o dönem coviddim ona bağlamıştım. Karın ağrısı, göğüslerde şişlik, beyaz kremsi akıntı, iştah artışı, uyku hali ne ararsanız var ben de 🥲
benito Ozgetpz_38 teşekkür ederim 🥰 sat 2 şubattı, yumurtlama tahmini 16 şubatta olmuş olmalı. Zaten o günden sonra birliktelikte olmadı çünkü covide yakalandım. Değerlerim yükselsin doktora gidince her şey netleşir 🥰
Nurcanben Ftskoc bende günlük 1 ped doluyor ve bugün 7 gün oldu yani kanama hala da devam ediyor anlamadım doktor öyle dedi bide adetime de 2 gün kaldı
Ruhsar35 Nurcanben valla kuzum anlardı bence yaa hani bazen diyolar ya ara kanamalar olabilir diye ayda 2 kere regl olduğunda evlenmeden önce ben öyle olmuştum 1 hafta arayla regl oldum kist varmış o yapıyomuş bende mesela ultrasonla bakınca öyle dedi adet düzenleyici hap kullandım 2 ay
Rosea Nurcanben canım geçen ay ay ortasında başıma geldi ara kanama dedi banada adet olmusum gibiydi markette bir anda kanamam oldu