Royem62 benito oo ne güzel kuzum Gözünnaydın darısı başıma inşallah bana da dua et bol bol rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin 🥰🤲
Venus_ benito yaa çok sevindim bende bi kaç kişiyi takip ediyorum -MinikveAnnesi- ve sen inşallah bende aranıza katılırım en yakın zamanda🦋 bi de @Deletedmom_85 var o da planlıyordu inşallah onunda güzel haberlerini alırız💝
benito Venus_ isteyen herkes için bol bol dua ettim bugün 🙏🏻 inşallah sizlerden de alacağız güzel haberler 🥰
Deletedmom_85 Venus_ kızzzzz postunu görmemişim ya 😱 ay hadi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Allah mübarek etsin gözünüz aydın canım benim. Düşünmen hatırlaman bile mutlu etti beni Allah razı olsun inşallah güzel haberler almak nasip olur 💜🌸
-MinikveAnnesi- Venus_ evet senden de mutenadanda hayırlı haberleri bekliyorum valla yazın hemen mutluluğunuzu paylaşalım 🥰😂🤗
Venus_ Deletedmom_85 bebeğimm benim değil daha 4 gün gecikmem var bugün yaptım ama negatif çıktı pazartesi kan vericem onu bekliyorum gelmezse bakalım💝 Benim ismime benzer Benito diye arkadaş var onun belli olmuş bugün 💝 İnşallah bizimde belli olur seninle ikimiz kaldık kelime oyunundan 😂 inşallah bizde güzel haberleri alırız🙏🏻
-MinikveAnnesi- Deletedmom_85 Canımm sendende inşallah hayırlı ve en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız 🤗🥰
Deletedmom_85 Venus_ aman ya isimler farklıymış. Olsun @benito o Arkadaşımıza söylemiş sayalım o zaman 😍 hadi bakalım senin yine gecikme var benim daha 5 gün var 😃 vallahi bu ay da olmadı herhalde kuzum hiç var gibi gelmiyor bana. Senin güzel haberlerini bekliyorum ama 😍
Deletedmom_85 -MinikveAnnesi- canım benim çok teşekkür ederim inşallah rabbimmmmm isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌼
Venus_ Deletedmom_85 senin daha var ümitsizlenme kuzum kimisinin hemen çıkıyor tabi ama benim varsa bile gecikmede çıkmadı o yüzden bence senden de bendende güzel haberler alıcaz Rabbimin izniyle 💝olmazsa da bu ay artık önümüzdeki maçlara bakalım hayırlı zaman neyse o zaman olsun bizimkiler nazlı 🙏🏻🦋
benito Deletedmom_85 kızlar içinizi ferah tutun 🥰 ben müsait olduğum bi an hamilelik için yaptıklarımı da anlatacağım, belki birinize faydam dokunur 🥰🙏🏻
Deletedmom_85 Venus_ evet haklısın vallahi. Vakti vardır elbet önümüzde ki maçlara bakalım 😃🌸 nasip olur ama inşallah
Venus_ benito sağolasın canım benim düşünmen yeter🙏🏻sen şimdi o güzel heyecanını yaşa eşinle sevdiklerinle Rabbim kolaylaştırsın güzel bir hamilelik olsun 🦋
Pelindmr- benito hadi hayırlı uğurlu olsun Nur topu gibi sağlıklı hayırlı tatlı bir evlat olsun inşallah🥰
benito Royem62 hepiniz için bol bol dua ediyorum öğrendiğimden beri 🙏🏻 ben de aylardır bekliyordum pozitifi görmeyi, o yüzden çok iyi biliyorum beklemenin ne kadar zor olduğunu😔 allah hepimizin yüzüne gülsün 🙏🏻🥰