Slakiprtci çok geçmiş olsun, inşallah tekrardan müjdeli haber alırsınız tez vakitte🙏🏻 çok fazla özel bi şey yapmadım. Eşim de ben de her gün 4er damla d vitamini ve çinko takviyesi aldık. Bebek olsun düşüncesiyle birlikte olmadık. Hepsi doğal akışında oldu. Adetten sonra gün aşırı ilişki oldu. En sonuncusu takvim uygulamasına göre yumurtlama günü oldu. Sonrasında ben covid oldum zaten, bi daha karantina yüzünden ayrı kaldık. Ben bir de çok fazla inandım bu ay olacağına. Hep imgeleme yaptım gerçekten hamileymişim gibi düşündüm, bebeğin büyüdüğünü hayal ettim. Bir de bunları yaparken hamile kalma sayısı diye bir sayı sekansını tekrar ettim. Bir sekiz dokuz dokuz dokuz bir bir şeklinde tekrarladım. Faydası olmuş mudur, bence oldu. Çünkü allahın izniyle niyet etmek ve imgelemek hem beynimizi hem vücudumuzu gerçekten inandırıyor hamile olduğumuza. Bir de bol bol dua ettim, hayatıma yeni bir ruhun katılmasına hazırım, bebeğimi sağlıkla büyütmeye hazırım diye. Çok şükür ki allah nasip etti 🙏🏻 tez vakitte darısı başınıza