Seymaben Ruveyda_baskapan 33+6 den bikdiriyorum buralar fena gun gectikce zorlasiyor nefes alamıyorum ve cati agrisiyla basim dertte🙊onun disinda heycanliyim cok az kaldi minigime kavuşmaya
Ruveyda_baskapan Asel2520 inşallah yarın sana çok güzel bir poz verir ve sağlıklı olduğunu bildirir annesi 🧡
Asel2520 Ruveyda_baskapan amin inşallah rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸
Ruveyda_baskapan Sakine38 çok heyecanlı bir hafta acaba cinsiyeti belli olacak mı merakı oluyor bilirim 😍
Sksjhsh Ruveyda_baskapan bizde 14 haftadayız ayın 9 da randüvü var bakalım 🤔 beli olcakamı 😍bir kızm var
yektanem25 Ruveyda_baskapan evet öğrendik erkek dedi doktorumuz 🤗 ilkide erkek belli mi olur belki değişir diyorum da 😂
alparslanin_annesi Ruveyda_baskapan 29 olduk şimdilik sıkıntı yok çok şükür kuzum ağrılar illaki oluyor qma agri bende bağımlılık yaptı alıştım artık 😂 tabi 30 dan sonra siddetlenicek sanırım bu hatalarıma nazaran ama şimdilik çok şükür dayanilmayack durumda değiliz
kubraa28 15+1 olduk bel ağrım çok fazla var arada kasık ağrım oluyor onun dışında güzel gidiyor şükür 😍 13.haftada cinsiyet kız dedi hayırlısı bakalım haftaya insAllah kesinleşir ☺️
Ruveyda_baskapan kahvesever__ sağlıkla gelsin bebeğin inşallah , şikayetler gelip geçici Allah bebeklerimize güç versin