Hafize3536 Bende 23.1 haftalığız mısır koçanisi olduk allah isteyene nasip etsin bizim sıkıntımız şişkinlik gaz kabızlık ah en güzel 2 ayı gecirmiştim kan ilaçına başladım kabızlığın önüne gecemiyorum şişiyorum nefes darlığı cekiyorum 😭😭😭
Rbadrn_solmz Ruveyda_baskapan 15+2 deyiz gece SIk idrara çıkmalar be baş ağrısı dışında şimdilik iyiyim .
Asel2520 Ruveyda_baskapan amin inşallah rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸
KarTanemin gulsah_12 evet demir ilaçlarına başladım. Balık yemediğim için omega içiyorum. Eklem ağrılarımdan dolayı magnezyum calsiyum desteği başladı biraz fazla 🙈 sizin peki
gulsah_12 KarTanemin bana omega,balık yağı falan vermedi sadece d vitamini verdi oda sağlık ocağından verdiler çok şükür şuanlık ağrım yok bazen karnıma ağrı girdiği oluyo bitek
yektanem25 Ruveyda_baskapan evet öğrendik erkek dedi doktorumuz 🤗 ilkide erkek belli mi olur belki değişir diyorum da 😂
yektanem25 Ruveyda_baskapan hayırlısi neyse o olsun Gönlünuzce olsun inşallah bizde çok istiyorduk kızımız olsun demekki nasibimzfr yokmuş🥲