Ruveyda_baskapan Haydi bebişler kaç haftalık? Neler hissediyorsunuz? Şikayetler var mı? Dertleşelim 😍😉
Dilara9406 Ruveyda_baskapan 30+1 olduk iyi gibi sanırım Uykusuzluk tuvalet bebegin hareketkerinin fazla olmasi ağrılar vsvs bir sürü şikayetim var ama şükürler olsun bu zamana kadar sag salim sorunsuz geldik insallah zamaninda ve saglikli doğumum olur 😊🤰💙
Asel2520 Ruveyda_baskapan tam 21 haftalık muz 🍌 olduk teyzesi yarın detaylı usg gireceğiz heyecanlıyız 🥰
yektanem25 Ruveyda_baskapan 16 haftalık patates olduk bizde ufaktan hareketlerini hissediyorum ikinci gebeliğim hala kusma bulantı yaşıyorum iştahım da azaldı bu aralar onun dışında sıkıntımız yok 🤗
Ruveyda_baskapan Dilara9406 inşallah canım , umarım sorunsuz tamamlarsın gebeliğini bir bakarsın ki bebişin misler gibi kucağında 🧡
Ruveyda_baskapan Asel2520 inşallah yarın sana çok güzel bir poz verir ve sağlıklı olduğunu bildirir annesi 🧡
Ruveyda_baskapan Sakine38 çok heyecanlı bir hafta acaba cinsiyeti belli olacak mı merakı oluyor bilirim 😍
Meryemcee 30+6 brokoli olduk bakalım 🥰bulantılar tekrar başladı huzursuz bacak sendromu yaşıyorum uykusuzluk zaten baştan beri var sık tuvalete çıkıyorum yine de çok şükür 2. hamileliğim bu arada bi de 27 aylık oglum var 🤲❣️
gulsah_12 Ruveyda_baskapan 14 haftalık 🍎 olduk şimdilik şikayetimiz yok şükürler olsun bugünümüze 🤰🏻☺️
Zeyneptml Ruveyda_baskapan tam 21+0 hafta muz olduk. İyice hareketlendik. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah…
gulsah_12 KarTanemin nasıl gidiyor sizin hamilelik 🤰🏻 Ekstradan birşey yapıyormusunuz yemek spor ilaç falan
Aysenkaya Ruveyda_baskapan 15+1 olduk ve kasık ağrısı çok fazla onun dışında büyüyoruz hayırlısıyla 🥰
KarTanemin gulsah_12 evet demir ilaçlarına başladım. Balık yemediğim için omega içiyorum. Eklem ağrılarımdan dolayı magnezyum calsiyum desteği başladı biraz fazla 🙈 sizin peki