basindan beri sehir hastanesi adina acilan tuuuum postlari tek tek okuyup takip ediyorum. yok randevu yok yok cok kalabalik yok esleri odaya muaneye almadan gectin iceri bile sokmuyolar. ya kizlar kusura bakmayin kimse alinip gucenmesin istediginiz gibi lincleyin ama gidin ozele cok memnun degilseniz. ankara gibi biyerde onca gebe hasta o kadar uzaklikta yol ceke ceke gidiyorum her doktorundan her usg cihazindan her calisanindan ayri memnunum. napmalari gerekiyo Allah askina bi soyler misiniz? 6inci haftamda basladim adamlar 12inci haftamdan sonra her kontrolumde detayliya sirani al diye diye biktilar. baska hastaneye gidiyonuz sonra detayliya sehir hastanesinde sira bulamadim oldu ya son anda gel onca once sira alanin sucu ne? muane 2 dk surmedi esi iceri almadi ee almasin bi zahmet yogunlugundan haberdar msiniz? onca gebenin icine esinizde girmeyi versin oturuyolar koltuklara ayri bi ayar oluyorum zaten. randevu bulamiyoruza geleyim talep acin belli gunler belli saatlerde acilinca int bile kapaliyken size mhrs ozel msj atiyo talebinize uygun randevu acilmistir diye girin alin. yarinin randevusunu bugunden tabi bulamazsiniz. isleyisi bi ogrenin sonra b*k atin. hastane son hizmet kosullarinda mukemmel temiz ve gayet guzel bi hastane Allah doktorlarimizi da basimizdan eksik etmesin onlara emanetiz. 2.5 sene oglumu orda dogurdum onca sancida bagirmama kizmama cirlayip tekme bile atmama ragmen biride gik demedi. 4 hemsire 2 doktor 2 de stajyer ayri ayri ilgilendi. dusuma kadar aldirdilar. odamda tek kisilikti. o zaman pandemi yoktu hem kaynanam hem annem kaldi. simdi esini bile kalmaya aliyolarmis. daha nolsun? dayanamadim valla kimse kusura bakmasin simdi de basindan beri necati hocama takipliyim ilk bebegimde de gitmistim dogumda visite gezerken denkgeldik dogurdun mu kizzz diye guldu oyle mukemmel bi doktor. simdi de gittikce takir naptin nasilsin hal hatir sorar her soruma ozenle cevap verir. baba gibi adamm. sormak isteyen varsa hastane ve isleyisle ilgili cevaplarim seve seve ama rica ediyorum kotulemeyim su hastaneleri doktorlari.