BusraAltiok 3bebekanne gittiniz mi memnun musunuz ? Kendisi mi muayene ediyor ilgili mi bi de ben önceki kontrolde başka doktor kan idrar istedi verdim ama şimdi ona randevu alamadim gamze hanımda bakar demi sistemde çıkar sanirim
1anne1gebe Soncul detayliya 12inci haftadan beri soyluyolar takipli hasta degil misiniz? 12inci haftamda randevu verdiler 23uncu haftamda girmistim.
Sblbngl BusraAltiok necati hançerlioğulları aralarında en iyisi bana göre diğerleri kötü beğenmedim. Hele bitanesi vardı Allahım yanı o kadar ilgisiz ve kötüydü.
Ryhnylmz BusraAltiok canim ben yeliz hocaya gittim oyle tatlis ki sali gunu de gitcem ama son gun almaya ona randevu bulamam artik 😢
3bebekanne BusraAltiok canım valla çok samimiydi her soruma tek tek cevap verdi hiç sıkılmadan Yanımda küçük oğlum da vardı devlet hastanesinde ben hiç böyle birşeye Şahit olmamış tım oğlumla bile şakalaştı ben hep gamze hanıma gitmeye gayret edicem tavsiye ediyorum pişman olmayacaksınız eminim🥰🥰
Ryhnylmz Arkadaslar ben gun almak icin muslume asli gurun mu neydi o bayan doktora gitmek sorunda kalabilirim hic denk gelen muayene olan oldu mu acaba bilgi verirsenz cok sevinirim hani bi sorun cikarmaz insallah 🥰
BusraAltiok Ryhnylmz ben de duydum ismini ama randevu bulamadim 16 sinda gideceğim o zamana kadar açılır mı aceba
Ryhnylmz BusraAltiok hic bilmiyorum canim ya ciksa ben de hemen alcam ona valla takip edelim bakalim brlki cikar bazen son dk randevular cikiyo
Aleyyyy Ozge-12345 maalesef hiç bir sorun yoksa sezeryan olmak için normal doğum olması için baya çabalıyorlar
Ryhnylmz BusraAltiok tum bilgileri doldurdum bennde sanirim alternstifler oldugu icin talep olusturmuyo
Ryhnylmz BusraAltiok tabi canim surekli bakiyorum valla gordugumde hemen yazarim eger 18 falannda olur diyosan yuksel onaran icin de iyi diyolardi ona da alabilirsin