edatopcu27 lansinoh çok bilindik bir marka ama iyi olduktan sonra fiyat bence çokta önemli değil sütümüz daha önemli bence

kızlar bir sene boyunca kullanmış biri olarak kesinlikle madela derim elektrikli ikinci elde alabilirsiniz dolap uygulamasında çok var Manuel den arkanıza bakmadan kaçın 😅 ellerime kramplar girmişti artık Manuel de 😅

Silikon uçlar beklemekten sararmış yedek parça da bulamadım, bunların temizlenme yömtemi var mı sararmışlık geçer mi? Baya sapsarı olmuş sağma makinesinin parçaları :/

Lansinoh manuel düşünürseniz en uygun hepsiburada dan bulup aldım ben. Baktığım her sitede 100₺ Ve üzeriydi fiyatı. Burda 83₺. Satıcısı dcticaret. Ürün geldi ve memnun kalacağımı düşünüyorum.

Babydream ben lansinoh makasının elektriklisini aldım arkadaşım çok memnundu diye ancak daha kullanmadım. Amazon’dan 411 TL ye aldım ara ara bakın o siteye belki tekrar indirime girer☺️

Babydream ben baby plus tek göğüs aldım fiyat olarak elektriklilerin içinde makul geldi bana, 13 gündür kullanıyorum şimdilik gayet memnunum işimi gördü performansı iyi , ama sağım yaparken diğer göğüsümdende bi o kadar akıyor onu toplasın diyede tirle aldım akanı biberona aktarıyorum

Babydream aman ihtiyaç olursa alırım demiştim doğumdan 3-4 gün önce bir arkadaşım hediye etti lansinohun tekli elektriklisini. Ay iyi ki de etmiş Allah razı olsun, bebiş makat gelişti bi de üstüne pat gebelik zehirlenmesi ben acil sezaryene alındım. O kadar kullanışlı oldu ki masaj özelliği. Bebiş uyurken sağım değil de sadece masaj kısmıyla uyardım göğüsleri. Kesinlikle çok iyi geldi. Para verecekseniz bir kere verin pişman olmayın. Bir de ikinci el temiz çok güzel makineler var onlara da bakabilirsiniz malum piyasanın hali belli.

Tugcesevimli ciftli ile aynı anda iki gogustende sagim yapabiliyorsun hizlı oluyor yani. Ihtiyac halinde tekli kullanim ozelligide var. Ben calistigim icin ciftli daha rahat olur diye düsündum sure acısından