Babydream Kızlar süt sağma makinası gerekli mi ben kendi görüşüm gerekli diye düşünüyorum çünkü süt emzirdikçe sağdıkça gelir gibi bir düşüncem var hiç doğum yapmadım bilmiyorum tamamen bilgisiizm bu konuda
Hayallerim95 Babydream bende dün aldım baby Mom markası ama elektrikli değil gerek görmedim kullananda çok memnunmuş
edatopcu27 Babydream lansinoh elektrikli tek göğüs aldım henüz doğum yapmadm ama bı denedim fena değil çevremde dört kisinin olumlu yorumlariyla almistim biraz pahali ama isimi görecek gibi
Yalova77 Babydream ben lansinoh makasının elektriklisini aldım arkadaşım çok memnundu diye ancak daha kullanmadım. Amazon’dan 411 TL ye aldım ara ara bakın o siteye belki tekrar indirime girer☺️
Cocolingo Babydream ben baby plus tek göğüs aldım fiyat olarak elektriklilerin içinde makul geldi bana, 13 gündür kullanıyorum şimdilik gayet memnunum işimi gördü performansı iyi , ama sağım yaparken diğer göğüsümdende bi o kadar akıyor onu toplasın diyede tirle aldım akanı biberona aktarıyorum
Babydream Hayallerim95 bende ilk baş manuel alayım eğer ki işimi görürse elektrikliye gerek yok diye düşünüyorum☺️
Ysgl26 Ben şimdilik manuel alıcam. Çalışmaya başlayınca elektrikli olanlardan alırım mecbur. Şuan için elektrikliler çok pahalı o kadar veremem. Önce manueli deniycem çalışmaya başlayana kadar
Babydream Ysgl26 benimde sanırım öncelik manuel olucak ilerleyen zamanlarda elektrikli alırım eğer ki memnun kalırsam☺️
Bensu9 Wee baby almıstım ben trendyoldan 230 flndi şimdi 2 katı olmus elektriklidir. Manuel zor oluyor gelmesi diyorlar diye tavsiye üstüne aldım bakalım bende nasıl olucak
Babydream Bensu9 ahh bu fiyatlar zaten dudak uçuklatıyor malesef. Evet aslında kolaylık açısından elektirkli daha iyi ama bilemedim şuan ikisi aradında çok kararsızım☺️
Drygmr Babydream pazartesi günü 31+5 günlük erken sezaryen doğum yaptım. Elektrikli sagma ile sagabiliyorum sütümü kolayca. İmkanınız varsa elektrikli alın
Drygmr Babydream elektrikli tavsiye ederim çok kolay oldu sagmak. Fiyatlar yüksek maalesef ama imkanınız varsa elektrikli alın
Babydream edatopcu27 lansinoh çok bilindik bir marka ama iyi olduktan sonra fiyat bence çokta önemli değil sütümüz daha önemli bence
Haticevrl kızlar bir sene boyunca kullanmış biri olarak kesinlikle madela derim elektrikli ikinci elde alabilirsiniz dolap uygulamasında çok var Manuel den arkanıza bakmadan kaçın 😅 ellerime kramplar girmişti artık Manuel de 😅
Esra_G Silikon uçlar beklemekten sararmış yedek parça da bulamadım, bunların temizlenme yömtemi var mı sararmışlık geçer mi? Baya sapsarı olmuş sağma makinesinin parçaları :/
EsraBaykara Lansinoh manuel düşünürseniz en uygun hepsiburada dan bulup aldım ben. Baktığım her sitede 100₺ Ve üzeriydi fiyatı. Burda 83₺. Satıcısı dcticaret. Ürün geldi ve memnun kalacağımı düşünüyorum.