Eslemim34 sevgitekes 52 ile hamile kaldım 2 kilo verdim bidaha aldm 53 şuan da 22+2 haftalığız bebeğimin kilosunu da salı günü öğrenicem inşallah
mry_mst Eclinass kaçıncı haftadasınız bende 48 ile hamile kaldım şuan 25+1 iz 56 kilo oldum ama biraz daha fazla almak istiyorum
uzumcekirdegi 57 ile hamile kaldım 67 kilo oldum. Şu an 36+3 haftalığız. 35.haftada 2700 gramdı bebişim ☺️
EsilaMiracAyazEren_Moms Papatyalibebis Valla yemediğim hiç bişey yok. Kırmızı et hariç. Afedersiniz öküz gibi de yerim yani. Günde 7-8 kez yemek yiyorum. Metabolizmam hızlı galiba. Yoksa ekstra bişey yapmıyorum.
ikimelekannesi2224 sevgitekes çok almamıssın canim bende ilk gebeligimde 6 kg falan aldım. Bunda 50 ile hamile kaldım şuan 34 haftalık ım 60 kiloyum doğumdan sonra vücut kendine gelir 🤗
Esmakks sevgitekes 54 ile hamile kaldım. 22+2 de bebiş 620 gramdı bende 57 kiloydum. Şuan 25+0 ım ben 58 olmuşum bebişi bilmiyorum☺️
Meryemcansever Akca01 bende 23+1 bebek en son 450 idi 2 hafta önce ben 65 le hamile kaldım şuan 78 falanim😂
Kayasabiha https://www.hizliresim.com/2fusv9b arkadaşlar bakarmisiniz doktor detaylı hiç birşey soylemedi 27+5 haftalığız bebeğimle ama böyle doktorun verdiği bu tür reçeteleri hiç anlamıyorum yardımcı olsanız sevinirim
Seyma_ck Kayasabiha bebeğin kafa ölcüsü,karın ölçüsü onlar yanlarında yazanlarda 28w,29 w hangi haftayla uyumlu olduğunu gösterir.Değerleri normal gözüküyo bir şey olsa söylerdi zaten doktor.Sondakini anlayamadım FE mi FL mi
goksukucukaslan Şuan 28 haftalık oldum 62yle hamile kaldım şuan 80 kiloyum 😝😝 bebek 1300 gram olmuş dağa gerisini bende saymıyorum artık 😂😂😂
Fnen Kvrckmom bende hiç bulantı olmadı canım, karnım aşağıda biraz mideme çok baskı yapmıyor o yüzden olabilir