goksukucukaslan sevgitekes valla bende anlamadım milletin ilk 3 ay midesi bulanır benim hiç bulanmadı iştahım açıldı😂😂😂
Msa97 sevgitekes valla ben tam tersi 27 den sonra daha az kilo aldım 65 le hamile kaldım 27. Haftaya kadar 10 kilo almıştım 75 kiloydum şimdi 37. Haftam pazartesi günü 77.4 olmuşum 10 haftada 2.5 kilo aldım sadece bebişte 36+0 da gitmiştim 3.200 dü
Nilufar_1996 sevgitekes son aylarda kilo alimi duruyor yavaşlıyor 50 başladım 62 doğuma girdim 4 kilo vermişim doğumdan hemen sonra. Çok odem vardı şiştim yeni şişliğim geçiyor
Seyma_ck Kayasabiha bebeğin kafa ölcüsü,karın ölçüsü onlar yanlarında yazanlarda 28w,29 w hangi haftayla uyumlu olduğunu gösterir.Değerleri normal gözüküyo bir şey olsa söylerdi zaten doktor.Sondakini anlayamadım FE mi FL mi
Seyma_ck Kayasabiha 51 cm değil o uyluk kemiği ölçüsüdür 5,1 yani bunu 7 ile çarparak boyunu bulursunuz bebeğin bu da tahmini boydur.Ultrason direk boyu vermez
Meryemtolga sevgitekes 101 ile hamile kaldim 23+1 haftalığız 103.5 kg olmusum bebek 21 haftada 560 gr idi.
Deryy sevgitekes bende 50 kilo ile hamile kalıp 60 olduğumu öğrendim bugün üstelik daha 23 haftalığım ☹️ Kesin 5 alırımda üstünü bilemiyorum artık oda yememe içmeme bağlı dikkat etmeye başladım geçen haftadan itibaren 😄 Hiç sevmiyorum kiloyu ama görev kutsal sende inş almazsın çok fazla 🙏