Gzdalin sevgitekes ayyy evet doktorum biraz kızdı çok almışsın diye ama benim biraz riskliydi hamileliğim başlarda hiç yürüyüş falan yapmadım hep yattım ondan oldu sanırım 😅
eslemsi sevgitekes 70 olursunuz cunku son 3te baya aliniyor ben kiloyu ilk 5 ay hoc almayip aksine veriyorum suanda 19 hafta 1 gunlugum 3 kilo verdim 65le devam yola bebegi blmiyorum kac hic sormadim
Fnen Kvrckmom banada öyle dediler canım korktum ama herkesin bünyesi farklı benimde iştahım kapandı mesela
bluees1207 sevgitekes 56 ile hamile kaldım 20. Haftadayım geçen hafta 62 kg ı gördüm. Son 3 haftada 3 kilo almıştım bu hafta kaç kiloyum bilmiyorum tartılmayada korkuyorum pazartesi detaylı usg var bakalım hastanede görücem bekliyorum
sevda_korkmaz92 49la başladım 57 kiloyum 22 haftalığız 20.haftada bebiş 345 gramdı şimdi kaçtır bilmiyorum ☺️
glhlil sevgitekes Aynı gitmişiz bende 49 kilo ile hamile kaldım şu an 29. Haftadayım iki hafta önce 62 kilo olmuşum 🤭🙈
Bttlll sevgitekes 39+2 şimdiye kadar 7 kg aldım bebişte şimdi 3kg 100 gram :) ne zaman doğuracağım çok merak ediyorum hiç gelesi yok adamın :)
Burccfr Ben 65 kiloyum bebeğim 1825gram 32+5 teyiz 😘 daha ne kadar alırım bilmiyorum almak istemem :)
Fnen Kvrckmom bende hiç bulantı olmadı canım, karnım aşağıda biraz mideme çok baskı yapmıyor o yüzden olabilir
Busra2013 sevgitekes en son 37 de soyledi kilo 2800 grmdi ben 75 ben hals 75 kizim suan 39+2 kilo bilmiyorum😏49 ile hsmile kaldim bu arada
Dilhunizade sevgitekes 34+0 olduk 31.haftamda olcmustum kendi kilomu 76 cikmistim bebegin de 2100 gram demisti doktor ve 70 ile hamile kalmistim. Doguma kadar pek birsey almam sanirim bebegin kilosu disinda.