Seyran00 ne güzel işte😅bende öyleydim tatlı yemeye başladım aldım hemen

Seyran00 bünyenizle alakalı o ben de 18.haftadan sonra kilo almaya başladım.Zaten bebek asıl kiloyu 27.haftadan sonra almaya başlıyor.Siz etrafa kulak asmayın.Ben de kafama takmıştım ama şu an 29+4 üm ve 8 kilo aldım🙄

1melisa ahhh tatliiii 😍 oğlan annişi olcagima mi bilmiyorum çikolata manyağı oldum

Hamilelikte fazla kiloda iyi değil diye biliyorum ben hamileligimde 73 kiloydum 80 kiloyla doğuma girdim

Seyma_ck oy maşallah sağlıkla gelsin minigimiz onlar iyi olsunda kilo aldığın gibi verebilionda . Etraf valla felaket tellalı

Seyran00 yoo niye korkasınız. Her gebe bir değildir. Herkes 15 20 kilo alacak diye bir kural yok

Gizemgizem25 yaaa😅 biraz fazla gibi.. bende ilk haftalarda aldım ama mide bulantısı sayesinde baya verdim kilo

Seyran00 herkesin bünyesi farklı canım olabilir. Bende 12.haftama kadar 5 kilo almıştım ama benim midem bulanması ve sigarayıda bırakınca iştahım açıldı yalanda değil sigaradan uzak durmak içinde boğazıma düştüm 😂 12.haftadan 20.haftaaya kadar da 1 kilo almıştım şuan 24 üm tartılmaya cesaretim yok 😂😂

Seyran00 eğer bebeğin gelişimi iyiyse bi sorun yoktur sanırım. Dr unuz tabi daha doğrusunu söyler size. Ama kg anlamında güzel bişey sanki😊

Seyran00 canım 24+2 yim 5 kilo verdim daha da almadım maşallah bebeğim de iyi öyle olunca bende sorun etmiyorum zaten kilolu hamile kalmıştım 93.5 ile hamile kaldim şuan 88.5 geliyorum bebeğimin gelişimi güzel olunca doktorumda gayet sevindi bu duruma ama işte etraftakiler kilo alman lazımdı felan diyolar doktorum iyi diyo diyorum geçiyorum

Seyran00 ben kız annesiyim😅bilerek yedim kilo almak için bıktım çünkü saçma sapan insanların hamile degil gibisin demesinden piskolojimş bozdular zıkkım giresiceler