Seyran00 Haftaya gelip hiç kilo almayan anne var mii ? Normal mi almaması bugün tartıldım 4 ay önceki kilomla aynıyım .
Seyma_ck Seyran00 bünyenizle alakalı o ben de 18.haftadan sonra kilo almaya başladım.Zaten bebek asıl kiloyu 27.haftadan sonra almaya başlıyor.Siz etrafa kulak asmayın.Ben de kafama takmıştım ama şu an 29+4 üm ve 8 kilo aldım🙄
Deletedmom10846 Seyran00 eğer bebeğin gelişimi iyiyse bi sorun yoktur sanırım. Dr unuz tabi daha doğrusunu söyler size. Ama kg anlamında güzel bişey sanki😊
Villanelle Seyran00 yoo niye korkasınız. Her gebe bir değildir. Herkes 15 20 kilo alacak diye bir kural yok
Seyran00 Seyma_ck oy maşallah sağlıkla gelsin minigimiz onlar iyi olsunda kilo aldığın gibi verebilionda . Etraf valla felaket tellalı
1melisa Seyran00 ben kız annesiyim😅bilerek yedim kilo almak için bıktım çünkü saçma sapan insanların hamile degil gibisin demesinden piskolojimş bozdular zıkkım giresiceler
Filizx1 Gizemgizem25 yaaa😅 biraz fazla gibi.. bende ilk haftalarda aldım ama mide bulantısı sayesinde baya verdim kilo
Btl_akkrt Hamilelikte fazla kiloda iyi değil diye biliyorum ben hamileligimde 73 kiloydum 80 kiloyla doğuma girdim